Vi introducerer
  Melee   Carry   Initiator   Disabler   Durable
Krigsguden Mars trives i hjertet af stridigheder, forsvaret af et dødbringende skjold, når han spidder sine fjender med sit legendariske spyd. Han frydes over at møde modstandere i en arena omringet af loyale spydmænd – der garanterer, at ingen undslipper, og uanset hvad der sker, kan krigsguden diktere krigens betingelser, velvidende at publikummet altid er på hans side.
DE GAMLE GUDERS TIDSALDER ER SNART OVRE
Mars, himlens første søn, brugte et langt liv på en endeløs krig, og utallige korstog blev udkæmpet i hans gamle navn. Krige om erobringer og hævn. Retfærdighed og uretfærdighed. Ligesom sin far gav Mars efter for sine mest primitive indskydelser – lyster, som var langt mere uhyrlige end Zeus'. Men der kom en dag, hvor krig for krigens egen skyld, ikke længere kunne tilfredsstille hans behov. Løsningen viste sig at være åbenlys: Han skal føre krig med et større formål og vække mere end brutalitet og sorg ved synet af hans skjold. Nu søger krigens gud at gøre krav på sin umistelige ret: at nedbrænde den gamle gudeverden og bygge et nyt imperium ovenpå sin slægts aske.

Evner

Spear of Mars

Mars kaster sit legendariske spyd, der skader hver en fjende, det rammer. Den første fjendtlige helt, der rammes, spiddes og skubbes tilbage. Hvis en spiddet fjende rammer et træ, en bygning eller en klippe, spiddes fjenden fast til det og lammes.

God's Rebuke

Mars smadrer fjender foran sig med sit skjold. Han skubber dem tilbage og skader dem med et kritisk angreb baseret på sin angrebsskade. Han er beriget med True Strike, og angrebet giver bonus-basisskade, når han rammer helte.

Bulwark

Mars bruger sit massive skjold til at blokere en del af hvert fysiske angreb, når han rammes forfra eller fra siden.

Arena of Blood

Mars hidkalder en arena med Ash Legions udøde krigere, som blokerer fjenders angreb og bevægelse. Fjendtlige helte nær arenaens indvendige kant angribes med spyd, som gør skade og skubber dem tilbage.