Vi presenterar:
  Melee   Carry   Initiator   Disabler   Durable
Krigsguden Mars trivs i stridens hetta, där han beskyddas av en stor dödlig sköld medan han spetsar fiender med sitt legendariska spjut. Han gläds åt att möta motståndare i en arena som kantas av lojala spjutmän som garanterar att ingen undkommer. Oavsett oddsen vet krigsguden att han kan bestämma vad som sker i striden då hans män aldrig lämnar hans sida.
THE AGE OF THE OLD GODS WILL SOON MEET ITS END
Mars, himlens förste son, spenderade en evighet på att föra krig som aldrig tog slut, och såg oräkneliga korståg genomföras i hans namn. Erövringskrig och hämndaktioner. Rättvisa och orättvisa krig … alltid fyllda av grymhet. Precis som sin fader hängav han sig åt sina värsta impulser, med böjelser som var bra mycket mer monstruösa än de tillhörande Zeus. Men dagen kom då kriga bara för att kriga inte längre räckte för att stilla hans hunger. Och precis som ödet ville ha det var svaret enkelt: Han måste föra krig med ett högre syfte och inspirera till mer än våldsamheter och sorg vid åsynen av hans vapenmärke. Det är dags att göra anspråk på sin födslorätt. Det är dags att bränna ner den gamla tidens gudavärld och bygga upp ett nytt välde på hans släktes efterlämnade aska.

Förmågor

Spear of Mars

Mars kastar sitt legendariska spjut med dödlig precision, som skadar alla fiender det träffar. Spjutet spetsar och knuffar tillbaka den första fiendehjälten det träffar. Om en spetsad hjälte träffar ett träd, en byggnad eller klippa, kommer hen att spetsas fast och bedövas.

God's Rebuke

Mars slår fiender framför sig med sin sköld, vilket knuffar tillbaka dem och åsamkar en kritisk träff som baseras på hans attackskada. Extra skada läggs till på hjältar.

Bulwark

Mars bär en massiv sköld som blockerar en del av varje fysisk attack när han angrips framifrån eller från sidan.

Arena of Blood

Efter en kort formationstid framkallar Mars en arena som kantas av Asklegionens odöda krigare, som blockerar fienders attacker och förflyttningar. Fiendehjältar nära arenans innerkant kommer att skadas och knuffas tillbaka av spjut.