Introduserer
  Nærkamp   Carry   Initiator   Disabler   Durable
Krigsguden Mars trives i hjertet av striden, der han voktes av et dødelig skjold mens han spidder fiender med sitt legendariske spyd. Det fryder ham å møte motstandere i en arena omringet av lojale spydmenn, som garanterer at ingen slipper unna. Her kan krigsguden diktere kampens vilkår – uansett hvilke odds han står overfor – vel vitende om at publikum alltid er på hans side.
DE GAMLE GUDENES TIDSALDER ER SNART OVER
Mars, himmelens førstefødte sønn, tilbrakte evigheter med endeløs krigføring, og var vitne til utallige flere korstog ført i hans gamle navn. Kriger for å erobre, kriger for å ta hevn. Rettferdige og urettferdige... Alltid grusomme. Som hans far, henga Mars seg til sine mest grunnleggende behov – ofte mye mer uhyrlige enn Zeus'. Men så kom dagen da krig for krigens skyld ikke lenger var nok til å tilfredsstille behovene. Løsningen var åpenbar: Han må føre en krig med en større hensikt, og inspirere til mer enn bare villskap og elendighet. Nå tar krigsguden sikte på å kreve sin fødselsrett – å brenne ned den gamle gudeverdenen og bygge et nytt imperium over slektens aske.

Evner

Spear of Mars

Mars kaster sitt legendariske spyd, noe som skader hver fiendtlig enhet det treffer. Den første fiendtlige helten det treffer spiddes og dyttes bakover. Hvis en spiddet helt treffer et tre, en bygning eller klippe, blir de spiddet fast og lammet.

God's Rebuke

Mars knuser fiender foran seg med skjoldet, noe som slår dem tilbake og gjør kritisk skade basert på hans angrep. Angrepet har True Strike, og gjør ekstra grunnskade når det treffer helter.

Bulwark

Mars bruker sitt kraftige skjold til å blokkere en del av hvert fysiske angrep når de kommer forfra eller fra siden.

Arena of Blood

Mars tilkaller en arena omringet av Askelegionens udøde krigere, som blokkerer fiendtlige angrep og bevegelser. Fiendtlige helter nær den indre kanten angripes av spyd, noe som gjør skade og slår dem tilbake.