Представяме

Support   Durable   Nuker   Disabler   Escape

Призовете вълни от адски пламъци и жертвайте парализираните врагове в злостния Ви захват. Пирувайте над бойното клане, сдобийте се със сила, докато неприятелите гинат омаломощени от осанката Ви. Телепортирайте се със съотборниците си из картата чрез разрив в реалността, връчвайки кърваво възмездие за всеки противопоставил се на Underlord и волята му.

Няма мит, нито пък песен, които да известят за пришествието му.

Дълбоко под повърхността на света в обсидианският град Азйог, пъклените орди на Underlord Врогрос бият своите военни барабани. Въоръжен от чудовищните ковачи на неговия вид и добре обучен в изкуствата на Dark Rift, Врогрос е способен да призовава пламъци и осакатяваща злонамереност като изопачава шевовете между световете, унищожавайки или поробвайки всичко, на което се натъкне. Под негово командване първите вълни на пъклените нашественици вече марширували през разрива. Няколко обречени легиона предназначени само да изпробват мощта на нациите от повърхността. Сега, докато пълната войскова сила се подготвя за нескончаеми завоевания, самият Underlord пристъпва в огряния от слънцето свят, за да обяви своето идущо господство.

Firestorm

Призовава огнени вълни, които нанасят щети върху вражеските единици в целевата площ, изгаряйки ги с допълнителни такива през време.

Pit of Malice

Призовава смъртоносна яма върху целевото местоположение. Всяка единица, която влезе в нея е обездвижена за известно време и поема щети. Всяка вражеска единица може да бъде засегната само веднъж.

Atrophy Aura

Вражеските единици наблизо биват омаломощени, губейки част от базовите си щети. Ако някоя единица умре, докато е под влиянието на този ефект, Underlord получава бонус щети.

Dark Rift

Отваря загадъчен разрив върху позицията на целевата приятелска единица. След кратко отлагане, Underlord и всички приятелски герои наблизо биват телепортирани до местоположението ѝ. Dark Rift може да бъде отказано по всяко време, докато се изпълнява. Ако се отмени по този начин или целевата единица умре, преди заклинанието да стане активно, Dark Rift ще бъде в изчакване.

Също така в това обновление

Обзор след края на играта

Играта приключва, когато Ancient бъде повален, но анализът ѝ продължава отвъд бойното поле. С новия обзор след края на играта имате достъп до подробни доклади за различни аспекти относно играчите и отборите. Така ще направите разбор на това как е протекла играта и визуализирате критичните обратни точки. Искате да се задълбочите още? Обзорът за предни мачове, включително игри от лиги и турнири, също ще бъдат архивирани и достъпни.

Обзор

Проучете представянето на всеки отборен състав в екрана „Обзор“. Кликнете върху индивидуален герой за подробен анализ на неговия игрален стил в мача и го сравнете с осреднени стойности на постиженията, които играчът е имал с него. След това, изведете противников герой и директно съпоставете разликите. Можете дори да скролирате през последователността от предметите на всеки герой спрямо игралното време и прегледате внимателно предметите, които са носели в битката.

Табло с резултати

Таблото с резултатите предоставя обичайната информация след приключването на мача, като например убийства, общ капитал, предмети в инвентара, последните удари и още други данни. Вече можете да видите колко пъти всеки играч е убил вражески герой, какви спомагателни предмети и с колко злато е допринесъл всеки съотборник за каузата. Както и какъв билд е бил избран от всеки играч, при повишаването на нивото за неговите умения.

Графики

Следете тенденциите и промените във всяка игра с графиките за отборен опит и капитал. Вижте кои играчи доминират в надпреварата за злато и опит чрез графиките за капитала и нивата на участниците. Така ще разберете кога важните предмети са влезли в действие със съответната времевата линия. Можете да изберете или откажете индивидуални играчи, както и да задържите мишката над графиката, което ще да очертае съответните им курсове към победата или поражението.

Плюс

Статистики за съотборниците

Любопитните сте относно представянето Ви в игра с конкретен приятел? Опитвате се да съберете перфектната петорка от допълващи се взаимно играчи? Сега можете да прегледате постиженията си с индивидуални съюзници в секцията „Съотборници“ от профила Ви. Проверете общия брой игри, които сте имали заедно, разликата в общия процент и броя победи редом с рейтинг за представянето на съотборниците.