Introducerer

Support   Durable   Nuker   Disabler   Escape

Fremtryl bølger af afgrundsflammer til at brænde fjender, der holdes fast af dit hadefulde greb. Reducer fjenders angreb med din tilstedeværelse og opnå styrke ved at tage for dig af kampens massakre, når fjender omkring dig dør. Riv hul i realiteten for at teleportere dig selv og dine holdkammerater på tværs af banen, hvorved I blodigt straffer enhver, der ville trodse Vrogros, Underlords, vilje.

Der findes hverken myte eller sang, der fortæller om hans komme.

Dybt under verdens overflade, i obsidianbyen Aziyog, slår afgrundshorderne, tilhørende Vrogros, også kaldet Underlord, på krigstrommerne. Vrogros, som er væbnet af de monstrøse mestersmede af hans art og erfaren med den Mørke Revnes kunst, er i stand til at fremtrylle flammer og lammende ondsindethed gennem forskruningerne mellem verdener, hvorved han destruerer eller undertvinger alt, han støder på. Efter hans kommando er de første bølger af afgrundsindtrængere, et par dødsdømte legioner, der blot skulle undersøge nationens styrke, allerede stormet gennem revnen. Idet hele hans hær nu gør sig klar til uendelig erobring, træder selveste Underlord ind i en solbeskinnet verden for at meddele om sit kommende herredømme.

Firestorm

Påkalder ildbølger som skader fjendtlige enheder i det valgte område og fortsat brænder dem over tid for ekstra skade.

Pit of Malice

En dødelig grav trylles frem ved det valgte område. Enhver enhed, som træder ind i graven, kan ikke bevæge sig i noget tid og tager skade. Hver fjende kan kun påvirkes én gang.

Atrophy Aura

Fjendtlige enheder i nærheden svækkes og mister en del af deres basisskade. Hvis en enhed dør, mens den er påvirket af denne effekt, får Underlord bonusskade.

Dark Rift

Åbner en mørk revne ved den valgte fjendtlige enheds position. Efter en kort forsinkelse teleporteres Underlord, og alle allierede helte i nærheden, til den valgte enheds position. Dark Rift kan på ethvert tidspunkt annulleres under kastevarigheden. Hvis evnen annulleres på denne måde, eller hvis den valgte enhed dør, før besværgelsen fuldføres, så går Dark Rift på nedkøling.

Også i denne opdatering

Efterspilsopsumering

Det kan godt være, at spillet er overstået, når Ancient-bygningen destrueres, men analyse af spillet rækker længere end slagmarken. Med den nye efterspilsopsummering kan du tilgå detaljerede rapporter med forskellige perspektiver på spiller- og holdpræstation, som vil hjælpe dig med at opdele spillets fremgang og visualisere kritiske vendepunkter. Vil du se længere end bare ét spil? Opsummeringer af tidligere kampe, herunder liga- og turneringskampe, arkiveres også, så du kan tilgå dem.

Oversigt

Gennemgå hvert holds præstation i oversigtsskærmen. Klik på en individuel helt for at få en detaljeret analyse af vedkommendes spilstil i kampen, og hvordan spilleren klarede sig i forhold til vedkommendes gennemsnit på samme helt. Vælg derefter en af modstanderens helte for at se, hvordan de to helte klarede sig mod hinanden. Du kan endda se begge heltes genstandsudvikling efter spiltid, og se de digitale genstande, de havde på i kampen.

Pointtavle

Pointtavlen viser de sædvanlige oplysninger efter kampen såsom drab, nettoværdi, inventargenstande, dødsstød og mere. Nu kan du også se, hvor mange gange hver spiller dræbte en fjendtlig helt, hvilke support-genstande samt hvor meget guld hver holdkammerat bidrog med og i hvilken rækkefølge alle spillerne valgte deres evner i løbet af kampen.

Grafer

Hold øje med hver kamps retninger og vendinger med grafer over hold-XP og nettoværdi, se hvilke spillere der tog føringen i opgøret om guld og XP i graferne over spiller-nettoværdi samt spiller-level og find ud af hvornår vigtige genstande blev taget i brug med tidslinjen over spillergenstande.

Plus

Holdkammeratstatistikker

Interesseret i hvordan du klarer dig med en bestemt ven? Prøver du at lave det perfekte femspillerhold? Nu kan du se dine bedrifter med individuelle allierede i sektionen "Holdkammerater" på din profil. Se hvor mange kampe, I har spillet sammen, om I har flere sejre eller nederlag sammen, jeres samlede sejrsprocent og holdkammeraters præstationsrang.