Maak kennis met

Support   Durable   Nuker   Disabler   Escape

Roep golven van helse vlammen op om verlamde vijanden in je hatelijke greep te verbranden. Geniet van het bloedbad en ontvang meer kracht wanneer vijanden rond je sterven, terwijl hun aanvallen door je aanwezigheid al worden verzwakt. Scheur een gat in de werkelijkheid om jezelf en je teamgenoten direct rond de map te teleporteren en een bloederige vergelding te ontketenen op diegenen die tegen de wensen van Vrogros the Underlord ingaan.

Mythe noch lied vertelt over zijn komst.

Diep onder de oppervlakte van de wereld ligt Aziyog, een stad van lavaglas, waar de Abyssal horden van Vrogros de Underlord zich voorbereiden op oorlog. Vrogros, bewapend door de monsterlijke smederheren van zijn soort en ervaren in de kunst van de Dark Rift, is in staat om vlammen en verlammende kwaadheid vanuit de draaiingen tussen de werelden op te roepen, waarbij hij alles in zijn pad vernietigt en onderwerpt. Op zijn bevel zijn de eerste binnendringers al door de portaal gemarcheerd, een paar verdoemde legioenen om de macht van de rijken boven te testen. Nu, terwijl zijn volledig leger zich voorbereidt voor de oneindige verovering, is Vrogros er klaar voor om zelf de zonovergoten wereld binnen te stappen om zijn aankomende heerschappij aan te kondigen.

Firestorm

Roept golven van vuur op die vijandelijke eenheden in het doelgebied beschadigt en over tijd zal verbranden voor extra schade.

Pit of Malice

Er wordt een dodelijke kuil op de doellocatie opgeroepen; elke eenheid die hem betreedt zal schade oplopen en zich tijdelijk niet kunnen bewegen. Elke vijandelijke eenheid kan hier maar één keer door worden beïnvloed.

Atrophy Aura

Nabije vijandelijke eenheden worden verzwakt, waardoor ze een gedeelte van hun basisschade verliezen. Als een eenheid onder dit effect doodgaat, krijgt Underlord bonusschade.

Dark Rift

Opent een duister portaal naar de positie van het vriendelijke doelwit. Na een korte vertraging worden Underlord en alle nabije vriendelijke helden naar de locatie van die eenheid geteleporteerd. Dark Rift kan worden geannuleerd tijdens elk moment van het gebruik. Als het op deze manier wordt geannuleerd of als de doeleenheid sterft voordat de spreuk actief wordt, start de afkoeltijd van Dark Rift.

Ook in deze update

Spelsamenvatting

Het spel mag dan voorbij zijn wanneer de Ancient wordt vernietigd, maar de analyse van het spel gaat door na het slagveld. Met de nieuwe samenvatting na spellen heb je toegang tot gedetailleerde rapporten over verschillende aspecten van speler- en teamprestaties die helpen om het spel uit te splitsen en kritieke momenten te visualiseren. Wil je verder kijken dan een enkel spel? Samenvattingen voor spellen uit het verleden, waaronder competitie- en toernooispellen, zullen ook voor je worden opgeslagen.

Overzicht

Bekijk de prestaties van de opstelling van elk team op het overzichtsscherm. Klik op een individuele held voor een gedetailleerde analyse van zijn of haar speelstijl in het potje en hoe deze zich verhoudt tot de gemiddelden van de speler met die held. Laat vervolgens een andere held verschijnen om te zien hoe ze het in vergelijking tot elkaar hebben gedaan. Je kunt zelfs de itemvoortgang met de speltijd zien en de digitale items die ze in het gevecht droegen nagaan.

Scorebord

Op het scorebord vind je de traditionele informatie na het spel, zoals doden, nettowaarde, inventarisitems, laatste treffers en meer. Nu kun je ook zien hoe vaak elke speler een vijandelijke held heeft gedood, welke ondersteuningsitems en hoeveel goud elke teamgenoot heeft bijgedragen en welke buildvolgorde iedereen heeft geselecteerd bij het levellen van zijn of haar vaardigheden.

Grafieken

Houd de trends en veranderingen van elk spel bij met de grafieken over teamervaring en nettowaarde; zie welke spelers de race om het goud en de XP domineerden in de grafieken over spelersnettowaarde en spelerslevel; vind uit wanneer belangrijke items in het spel kwamen met de tijdlijn over spelersitems. Je kunt individuele spelers selecteren of deselecteren en met je muis over de grafiek gaan om de respectieve paden naar de overwinning of nederlaag in kaart te brengen.

Plus

Statistieken van teamgenoten

Ben je nieuwsgierig naar de speluitvoering met een specifieke vriend? Probeer je de perfecte groep van vijf aanvullende spelers te vinden? Nu kun je je prestaties met individuele bondgenoten bekijken in het deel 'Teamgenoten' op je profiel. Bekijk het aantal samen gespeelde spellen, je relatieve winst, je algemene winstpercentage en een prestatiebeoordeling.