ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ

Support   Durable   Nuker   Disabler   Escape

Καλέστε κύματα χαώδους φωτιάς να κατακάψουν τους εχθρούς που μένουν παράλυτοι στη μοχθηρή λαβή σας. Δυναμώστε μέσα στη σφαγή της μάχης, αποκτώντας περισσότερη δύναμη καθώς οι εχθροί χάνονται γύρω σας, με τις επιθέσεις τους να αποδυναμώνονται απλά και μόνο με την παρουσία σας. Προκαλέστε μια ρωγμή στην πραγματικότητα και τηλεμεταφέρετε εσάς και τους συμμάχους σας στο χάρτη, φέρνοντας μαζί σας αιματηρή τιμωρία για όσους αψηφούν τη θέληση του Vrogros the Underlord.

Ούτε μύθοι ούτε τραγούδια υπάρχουν να προετοιμάσουν για τον ερχομό του.

Βαθιά κάτω από την επιφάνεια του κόσμου, στην οψιδιανή πόλη του Aziyog, οι αβυσσαλέες ορδές του Vrogros κρούουν τα τύμπανα του πολέμου. Εξοπλισμένες από τους τερατώδεις σιδηρουργούς του είδους του και εκπαιδευμένες στις τέχνες του Σκοτεινού Ρήγματος, ο Vrogros μπορεί να καλέσει φλόγες και μοχθηρία μέσω της διαστροφής μεταξύ των κόσμων, καταστρέφοντας ή σκλαβώνοντας ό,τι συναντήσει. Με το πρόσταγμά του τα πρώτα κύματα αβυσσαλέων εισβολέων έχουν ήδη παρελάσει μέσω του ρήγματος, μερικές καταδικασμένες λεγεώνες με σκοπό να δοκιμάσουν απλά τη δύναμη των άνω κρατών. Πλέον, όσο η πλήρης δύναμή του ετοιμάζεται για ατελείωτες κατακτήσεις, ο ίδιος ο Underlord βαδίζει σε έναν ηλιόλουστο κόσμο για να ανακοινώσει την επικείμενη βασιλεία του.

Firestorm

Καλεί κύματα φωτιάς που προκαλούν ζημιά σε εχθρούς στην επιλεγμένη περιοχή και κατακαίει για πρόσθετη ζημιά διαρκείας.

Pit of Malice

Καλεί ένα θανάσιμο λάκκο στην επιλεγμένη περιοχή. Κάθε μονάδα που εισέρχεται αδυνατεί να κινηθεί για λίγη ώρα και δέχεται ζημιά. Κάθε μονάδα μπορεί να επηρεαστεί μόνο μία φορά.

Atrophy Aura

Οι κοντινές μονάδες εξασθενούν και χάνουν μέρος της βασικής τους ζημιάς. Αν μια μονάδα πεθάνει υπό την επήρεια, ο Underlord αποκτά πρόσθετη ζημιά.

Dark Rift

Ανοίγει μια σκοτεινή πύλη στην τοποθεσία μιας συμμαχικής μονάδας. Μετά από μικρή καθυστέρηση, ο Underlord και όλοι οι κοντινοί συμμαχικοί ήρωες τηλεμεταφέρονται στην τοποθεσία εκείνης της μονάδας. Μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά την εκτέλεση. Αν ακυρωθεί ή η συμμαχική μονάδα πεθάνει πριν ενεργοποιηθεί η πύλη, η ικανότητα θα χρειαστεί να επαναφορτίσει.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Το παιχνίδι μπορεί να τελειώνει όταν καταστρέφεται το Αρχαίο, αλλά η ανάλυση συνεχίζει και μετά τη μάχη. Με τη νέα περίληψη τέλους παιχνιδιού, μπορείτε να βλέπετε λεπτομερείς αναφορές για ατομικές και ομαδικές επιδόσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε τη ροή και τα κομβικά σημεία του παιχνιδιού. Οι αναλύσεις για παλαιότερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων πρωταθλημάτων και τουρνουά, είναι επίσης αρχειοθετημένες για να τα δείτε.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Εξετάστε τις επιδόσεις των παικτών κάθε ομάδας στην οθόνη Επισκόπησης. Πατήστε σε έναν ήρωα για μαι λεπτομερή ανάλυση του πώς παίξανε σε αυτό το παιχνίδι και πως συγκρίνετε με το μέσο όρο αυτού του παίκτη με αυτόν τον ήρωα. Έπειτα, φέρτε στο προσκήνιο έναν αντίπαλο ήρωα για να τους συγκρίνετε. Μπορείτε επίσης να δείτε τη σειρά αγορών αντικειμένων του κάθε ήρωα με βάση το χρόνο παιχνιδιού και να δείτε τα κοσμητικά αντικείμενα που φορούσαν σε αυτή τη μάχη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η βαθμολογία φιλοξενεί τα παραδοσιακά στατιστικά του παιχνιδιού, όπως σκοτωμοί, συνολική αξία, αντικείμενα, τελικές επιθέσεις και άλλα. Τώρα μπορείτε επίσης να δείτε πόσες φορές κάθε παίκτης σκότωσε έναν αντίπαλο ήρωα, ποιά αντικείμενα υποστήριξης και πόσο χρυσό διέθεσε κάθε παίκτη για συλλογικά για την ομάδα και με ποιά σειρά επέλεξε κάθε παίκτης να αναβαθμίσει τις ικανότητές του.

ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Ελέγξτε τη ροή και τις αλλαγές κάθε παιχνιδιού με τα γραφήματα ομαδικής εμπειρίας και συνολικής αξίας. Δείτε ποιοι παίκτες ήταν κυρίαρχοι στον αγώνα για χρυσό και εμπειρία μέσω των γραφημάτων συνολικής αξίας και επιπέδου παικτών. Επίσης μπορείτε να δείτε πότε ήταν έτοιμα σημαντικά αντικείμενα με το γράφημα χρόνου αντικειμένων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ή να αποεπιλέξετε ξεχωριστά παίκτες ή να τοποθετήσετε το βελάκι πάνω από το γράφημα για να δείτε πιο συγκεκριμένα τις αντίστοιχες τιμές στο δρόμο προς τη νίκη ή την ήττα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ

Έχετε περιέργεια πόσο καλά τα πάτε με έναν συγκεκριμένο φίλο; Προσπαθείτε να φτιάξετε την τέλεια πεντάδα αλληλοσυμπληρώμενων παικτών; Τώρα μπορείτε να δείτε τα κατορθώματά σας ξεχωριστά με κάθε σύμμαχο στην καρτέλα συμπαικτών στο προφίλ σας. Δείτε τον συνολικό αριθμό παιχνιδιών που παίξατε μαζί, το αριθμό +/- νικών σας, το συνολικό ποσοστό νικών και μια αξιολόγηση επίδοσης συμπαίκτη.