Bemutatkozik

Támogató   Szívós   Zúzó   Bénító   Menekülő

Varázsolj alvilági lánghullámokat a gonosz szorításod által megbénított ellenségek elhamvasztására. Lakmározz a csata vérontásából, erőt nyerve, ahogy az ellenség, kiknek támadásait puszta jelenléted is gyengíti, pusztul körülötted. Tépj hasadást a valóságon önmagad és csapatod átteleportálására a pályán, véres bosszúban részesítve bárkit, aki dacolna Vrogros, az Underlord akaratával.

Nincs mítosz, sem dal, mely eljöveteléről szólna.

Mélyen a világ felszíne alatt, Aziyog obszidián városában Vrogros, az Underlord alvilági hordái verik a harci dobokat. Fajtájának szörnyűséges kovácsmesterei által felfegyverezve, és a Sötét Hasadék mesterségében járatosan Vrogros képes lángokat és megnyomorító rosszakaratot megidézni a világok közti görbületen át, elpusztítva vagy rabszolgaságba vetve bárkit, akivel találkozik. Parancsára az alvilági megszállók első hullámai már át is masíroztak a hasadékon, néhány halálra ítélt légió, melyeket csak a fenti nemzetek erejének próbára tételére szánt. De most, hogy teljes serege készül a véget nem érő hódításra, maga az Underlord is kilép a napsütötte világba, hogy bejelentse uralmát.

Firestorm

Tűzhullámokat szólít elő, melyek sebzik a célterületen levő ellenséges egységeket, időarányos sebzéssel tovább égetve azokat.

Pit of Malice

Halálos vermet varázsol a célhelyre; bármely oda belépő egység egy időre mozgásképtelenné válik és sebzést szenved. Minden ellenséges egységre csak egyszer hathat.

Atrophy Aura

A közeli ellenségek gyengülnek, elveszítve az alapsebzésük egy részét. Ha egy egység e hatás alatt hal meg, Underlord többletsebzést szerez.

Dark Rift

Sötét hasadékot nyit a célzott baráti egység pozícióján. Rövid késleltetés után Underlord és minden közeli baráti hős átteleportál annak az egységnek a pozíciójára. A Dark Rift a varázslás során bármikor megszakítható. Ha így kerül megszakításra, vagy a célegység meghal a varázslat aktiválódása előtt, a Dark Rift újratöltődési időt kap.

Szintén e frissítésben

Játékvégi összegzés

A játéknak ugyan vége az Ős lerombolásakor, de a játékelemzés a csatatéren túl is folytatódik. Az új játékvégi összegzéssel hozzáférhetsz a játékos- és csapatteljesítmények különböző aspektusainak részletes elemzéseihez, melyek segíteni fognak a játékmenet lebontásában és a kritikus fordulópontok megjelenítésében. Egyetlen játékon túlra akarsz tekinteni? Múltbeli meccsösszegzések, beleértve a liga- és bajnoksági játékokat, szintén elérhetők lesznek.

Áttekintés

Nézd át mindkét csapatfelállás teljesítményét az Áttekintés oldalon. Kattints egy hősre meccsbeli játékstílusának részletes elemzéséhez, és nézd meg, hogyan hasonul az adott játékos átlagához azzal a hőssel. Majd jeleníts meg egy ellenséges hőst, hogy megnézd, milyenek fej-fej mellett. Még mindegyik hős tárgyfejlődésén is átgörgethetsz játékidő szerint, és átvizsgálhatod a csatába használt digitális tárgyaikat.

Eredménytábla

Az eredménytábla otthont ad a hagyományos játékvégi információknak, mint az ölések, nettó érték, tárgyak, utolsó találatok és továbbiak. Mostantól azt is láthatod, hogy hányszor ölt meg egy játékos egy ellenséges hőst, milyen támogatói tárggyal és arannyal járult hozzá mindegyik csapattárs a cél eléréséhez, és milyen sorrendet használtak a képességük fejlesztésekor.

Grafikonok

Kövesd mindegyik játék trendjeit és változásait a Csapat TP és Nettó érték grafikonokkal; lásd, melyik játékosok dominálták az arany- és a TP versenyt a Játékos nettó érték és Játékosszint grafikonokon; és derítsd ki, mikor kerültek játékba a fontos tárgyak a Játékostárgyak idővonalon. Kiválaszthatsz egyéni játékosokat és egérrel rámutathatsz a grafikonra, hogy feltérképezd előrehaladásukat a győzelem vagy vereség felé.

Plusz

Csapattárs-statisztikák

Kíváncsi vagy a játéktejesítésedre egy bizonyos barátoddal? Próbálod megalkotni a tökéletes, egymást kiegészítő játékosokból álló ötösödet? Mostantól a profilod Csapattársak részénél megnézheted az egyéni szövetségesekkel elért teljesítményeidet. Nézd meg az összes együtt játszott játékok számát, a +/- nyerési arányotokat, a teljes győzelmi arányt és egy csapattárs teljesítményértékelését.