Introducerar

Support   Durable   Nuker   Disabler   Escape

Trolla fram eldvågor från avgrunden för att bränna fiender som hålls paralyserade i ditt hatfulla grepp. Dra nytta av stridens slakt när du får styrka medan fienderna stupar omkring dig, vars attacker försvagas av din blotta närvaro. Öppna en reva i verkligheten för att teleportera dig och dina lagkamrater över banan, och leverera en blodig hämnd mot de som trotsar viljan av Vrogros the Underlord.

Varken legender eller visor förutspår hans intåg.

Djupt under världens yta, i obsidianstaden Aziyog, slår Vrogros the Underlords avgrundshorder på krigstrummorna. Med utrustning från de monstruösa smederna av hans släkte, och med kännedom om den mörka revans konster, kan Vrogros frammana flammor och lamslående ondska genom kröken mellan världar, för att förstöra eller förslava allt motstånd. Efter hans kommando har de första vågorna av avgrundens inkräktare redan marscherat genom revan, ett fåtal fördömda legioner med mening att pröva nationerna ovan. Nu, när hans fulla trupp gör sig redo för evigt erövrande, kliver Underlord själv in i en solbelyst värld för att kungöra sitt kommande herravälde.

Firestorm

Kallar på vågor av eld som skadar fiendeenheter i det valda området, som bränner för ytterligare skada över tid.

Pit of Malice

En dödlig grop framkallas på den valda platsen; fiendeenheter som går in i den kan inte röra på sig i några sekunder och tar skada. Varje fiendeenhet kan bara påverkas en gång.

Atrophy Aura

Fientliga enheter i närheten försvagas och förlorar en del av deras grundskada. Om en enhet som påverkas dör, får Underlord extra skada.

Dark Rift

Öppnar en mörk reva hos den valda allierade enhetens position. Efter en kort fördröjning, teleporteras Underlord och alla allierade enheter i närheten till platsen. Dark Rift kan avbrytas närsomhelst under användningen. Om den avbryts manuellt, eller om målenheten dör innan förmågan blir aktiv, hamnar Dark Rift på cooldown.

Andra nyheter i denna uppdatering

Matchsammanfattning

Matchen må vara över när en Ancient fallit, men matchanalys fortsätter bortom slagfältet. Med den nya matchsammanfattningen kan du komma åt detaljerad information över olika aspekter från spelar- och lagprestationer som hjälper dig studera matchflödet och visualisera kritiska vändpunkter. Vill du se mer än en enda match? Sammanfattningar från tidigare matcher, inklusive ligor och turneringar, kommer också arkiveras för din åtkomst.

Översikt

Granska båda lagens prestationer i Översiktsskärmen. Klicka på en individuell hjälte för en detaljerad analys över deras spelstil i matchen, och se hur den står sig emot spelarens genomsnitt på hjälten. Du kan även ta fram en motståndarhjälte för att jämföra dem mot varandra. Du kan dessutom skrolla igenom varje hjältes föremålsframsteg efter speltid, och titta på de digitala föremålen som de bar i striden.

Resultattavla

Resultattavlan visar traditionell eftermatch-information som antal dödade, nettovärde, föremål, last hits, med mera. Nu kan du även se hur många gånger varje spelare dödade en fiendehjälte, vilka supportföremål och guld varje lagkamrat bidrog med till striden, och i vilken ordning alla valde förmågor efter de gick upp i nivå.

Grafer

Spåra trenderna och vändpunkterna i varje match med XP- och nettovärdesgrafer för lag; se vilka spelare som tjänade in mest guld och XP i spelargraferna för nettovärde och nivåer; och ta reda på när viktiga föremål kom i användning med tidslinjen över spelarföremål. Du kan markera eller avmarkera individuella spelare och hålla musen över grafen för att se deras respektive riktningar mot seger eller förlust.

Dessutom

Lagkamratsstatistik

Nyfiken på ditt matchutförande med en särskild vän? Försöker du skapa den perfekta femmannagruppen med samspelta spelare? Nu kan du se dina prestationer med individuella allierade i lagkamratssektionen på din profil. Kolla in det sammanlagda antalet matcher ni spelat ihop, er vinstkvot, övergripande vinstprocent, och en prestationsrang för lagkamrater.