Hvilende kræfter vækkes
Vinterens greb løsnes,
og det spirende livs tidligste farver begynder at brede sig over slagmarken. Abnorme kræfter, neutraliseret med godt eller ondt, vækkes til live, idet de kolde dage drager længere væk. Nu kommer New Bloom-festivalen; en tid med stort kaos og endnu større belønninger - skæbnebestemt for at bane vej for de kommende kampe.
Årsbæstets kommen
Bæstet kommer frem
Ethvert barn kender historien. Hvert år, som den mørke og kolde vinter vender om, begynder vilde energier, som har sovet gennem de lange måneder, at sno og samle sig. Fra denne mose af uhyggelig kraft, idet de første blomster begynder at blomstre, tager Årsbæstet form for at brøle sin vildskab og sin sult. De samme kilder, som mætter væsnet med frygtelig kraft, fylder dog alligevel dennes eksistens med strålende Jade, som kan bruges på unikke bestykninger, hvis det da kan høstes fra bæstets krop.
Terrorcykluser
Årsbæstets kommen og gåen er periodisk efter naturen. Den er en mystisk skabning, flyvsk og tilbøjelig til lange patruljeringer af dens sære, uerkendelige territorium, som er spredt på tværs af både tid og rum. Bæstet forsvinder til tider i dagevis, måske for at spore dens forgængere på tværs af tidssløret, for blot af dukke op igen som frisk og fornyet, som om der slet ikke var gået nogen tid. De, der håber på at forsvare mod Årsbæstet, skal være både opmærksomme og tålmodige og slå til på de sjældne tidspunkter, hvor skabningen vælger at vise sig selv.
Klar til kamp
At stå overfor Årsbæstet kræver nøje planlægning. Det kræver både brug af traditionelle værktøjer såvel som material skabt til formålet, for at skade bæstets forheksede hud. Under New Bloom, hvor helte tilsidesætter gamle konflikter og følelser, finder de muligvis Flamesalt Ingots. I hænderne på en dygtig fagmand, kan disse Ingots forvandles til utallige genstande, såsom et stort antal af kraftfulde sprængladninger, der kan bruges til at distrahere, eller skade Årsbæstet.
Fortune's Favor
Fastsat på at kæmpe mod Årsbæstet? Overvej at købe Fortune's Favor, en lykketalisman til midlertidigt at øge din høst af Ingots samt lade dig finde Jade-poletter som kan bruges til at købe Bloom Bounties uden lås på.
Crimson Parcels
Af og til støder helte på Crimson Parcels, som kan indeholde små gaver med Flamesalt Ingots, til at forsvare mod Årsbæstet, eller sågar Jade-poletter!
Beløn dig selv med jade
Nogle af de genstande du muligvis modtager
Smed unikt udstyr ved at bruge New Bloom-opskrifter
Hold øje med dine fjender med Fishward
Beast of the Vermilion Wilds er klar til kamp
Og til Årsbæstets heftigste fjender:
den undvigende REDHOOF-KURÉR
De otte skæbneskygger
Et arsenals offergave
Lige idet den falmende kulde fremmaner Årsbæstet, da vækker den også en essens af blomstrende held. Tiden er inde til at forberede dine hyldester til de Otte skæbneskygger! Kom af med dine uheldbringende genstande, uheldige våben eller kurérer opnået i tragisk kamp ved at fjerne dem fra dit arsenal over til dine offergaver. Pas på: Når du har valgt at fjerne en genstand fra dit arsenal, og give den som offergave, så kan du ikke få genstanden tilbage.
Smigr skæbnens smil
De otte skæbneskygger indsamler og spreder som de lyster. Den sjældne dag, deres impulsive natur indkalder dem, accepterer de med glæde alt uheld, som gives til dem. Skulle det ske, at de finder din offergave tilstrækkelig og rigelig, da vil de tilsmile dig og muligvis belønne dig med sjælden rustning og materialer eller Flamesalt Ingots til at slås mod Årsbæstet. Omend du siger farvel til fortidig ulykke, så vil sådan en offergave aldrig efterlade dig tomhændet.
Arenaen genfødt
Med New Blooms ankomst vækkes stridsmarken fra sin lange søvn. Det er en transformeret verden. Tidlige blomstringer dækker træerne, idet de ryster mod den falmende kulde. I disse uklare dage oplyser papirlanterner stierne, hvor fortidsminder af adelige dyr kigger mod det kommende år. Modige helte stormer nu på tværs af dette genopfriskede land for at tilbyde deres styrke i kampen.