Uinuvat voimat nousevat
Talven ote hellittää
ja uuden elämän varhaiset värit kuvittavat taistelukenttää. Itsenäiset hyvään saati pahaan liittoutumattomat voimat alkavat herätä päivien pidetessä. On Uuden kukinnon juhlan aika, joka tuo mukanaan suuren kaaoksen ja sitäkin suurempia palkintoja, ennustaen tulevia taisteluja.
Vuosipedon saapuminen
Peto nostaa päätään
Kaikki lapset tuntevat tarun: joka vuosi kylmän ja pimeän talven saavutettua synkän huippunsa on aika hallitsemattomien energioiden myllertää ja kerääntyä pitkän horroksen jälkeen. Tästä pelottavan voiman lähteestä vuoden ensimmäisten kukkien kukkiessa herää Vuosipeto, raakalainen karjuen nälkäänsä. Tämä sama lähde, joka varustaa olennon karmivilla voimilla täyttää olennon myös kimaltelevalla jadella, valmiina omaperäisten taisteluvarusteiden luontiin - kunhan materiaalit vain saa irti olennosta.
Kauhun vuodenajat
Vuosipeto ilmestyy ja taas katoaa luonnollisten syklien mukaisesti. Se on mysteerinen ja arvaamaton olento, joka päätyy usein vartioimaan kummaa, tuntematonta reviiriään, jolla ei ole rajoja ajassa tai paikassa. Se voi kadota päiviksi, ehkäpä seuraamaan edelläkävijöidensä jalanjälkiä menneisyydessä, mutta saapuu paikalle virkistyneenä aivan kuin aikaa ei olisi kulunut lainkaan. Vuosipedon hyökkäystä vastaan puolustavien tulee olla sekä tarkkaavaisia että kärsivällisiä ja valmistautua iskemään niinä harvinaisina hetkinä, kun peto paljastaa olinpaikkansa.
Valmiina taisteluun
Vuosipedon kohtaamiseen vaaditaan tarkkaa valmistautumista. Pedon loitsutun nahan haavoittamiseksi tarvitaan sekä perinteisiä välineitä että itse tarkoitukseen luotuja aseita. Uuden kukinnon aikana sankarit ottavat mittaa toisistaan vanhojen kaunojen siivittämänä ja voivat löytää Tulisuolaharkkoja. Kekseliään taiteilijan käsissä harkoista voi luoda useita pikkuesineitä, mukaan lukien erinäiset voimakkaat räjähteet, jotka harhauttavat tai vahingoittavat Vuosipetoa tai tekevät siitä toimintakyvyttömän.
Onnen suosio
Tahdotko vieläkin haastaa Vuosipedon taisteluun? Onnen suosion ostaminen voi olla hyvä idea: tämä hyvän onnen talismaani lisää hetkeksi harkkojen keräilymäärää sekä sallii sinun löytävän jadekolikoita, joita voi vaihtaa lukottomiin Kukintokalleuksiin.
Karmiininpunaiset paketit
Toisinaan sankarit löytävät verenpunaisia paketteja, joiden sisältä löytyy pieniä lahjoja: Tulisuolaharkkoja taisteluusi Vuosipetoa vastaan tai jopa jadekolikoita!
Palkitse itsesi jadella
Osa esineistä, joita saatat saada:
Hanki erityisiä varusteita käyttämällä Uuden kukinnon reseptejä
Pidä Vahtikalan avulla vihollisiasi silmällä
Tulipunametsän peto on valmiina taisteluun
Ansioituneimmille Vuosipedon kukistajille:
piileskelevä PUNAKAVIOKURIIRI
Onnen kahdeksan sävyä
Asevaraston anti
Kevään sulien kutsumana ei tule vain Vuosipeto, vaan myös vaurauden onni. On tullut aika tarjota uhrilahja Onnen kahdeksalle sävylle! Poista kaikki huonon onnen esineet, ikävät varusteet ja turmiollisissa taisteluissa saadut kuriirit siirtämällä ne asevarastostasi uhrilahjaasi. Ole kuitenkin varovainen: kun olet poistanut asevarastostasi esineen uhrilahjoihin ei sitä voi enää palauttaa takaisin.
Onnen ailahteleva hymy
Onnen kahdeksan sävyä kerääntyvät ja hajaantuvat miten haluavat. Niinä harvoina päivinä, kun ne kokoontuvat yhteen, ottavat ne vastaan mielellään huonon onnen ruumiillistumia. Jos niiden mielestä uhrilahjasi on kelvollinen ja tarpeeksi runsas, saattavat ne palkita sinut harvinaisilla suojavarusteilla tai materiaaleilla, tai Tulisuolaharkoilla Vuosipedon peittoamiseksi. Menneisyyden kurjuuksista muistuttavien esineiden lahjoittamisesta palkitaan.
Uudelleensyntynyt areena
Uuden kukinnon juhlan saapuessa taistelukentät heräävät horroksestaan uuteen maailmaan. Vuoden varhaiset kukinnot peittävät puut, jotka vielä tutisten toipuvat talven kylmästä. Päivien hämärässä paperilyhdyt viitoittavat polkuja, joiden varrella jalojen petojen patsaat katsovat odottavina uuden vuoden tuuliin. Urheat sankarit rynnivät uusiutuneen maan läpi tarjoten voimiaan taistelulle.