Trezirea puterilor adormite
Strânsoarea iernii slăbește,
şi culorile timpurii ale zorilor vieţii încep să se întindă peste câmpul de luptă. Puteri răzleţe nealiniate binelui sau răului încep să se agite în timp ce zilele încep să se lungească. Acum se apropie Festivalul New Bloom, vremea haosului şi marilor recompense, sortit să aşeze scena pentru luptele ce vor urma.
Venirea Year Beast-ului
Bestia iese la iveală
Orice copil ştie povestea. În fiecare an, când iarna rece şi întunecată se întoarce din toiul ei, energii sălbatice care au hibernat prin lungile luni încep să se adune şi să se agite. Din această baltă de puteri eldritch, de îndată ce prima floare înfloreşte, Year Beast se conturează din adâncul sălbăticiei şi foametei lui. Totuşi aceeaşi sursă ce îmbibă creatura cu puteri înfricoşătoare, dar şi cu Jade strălucitoare, gata să fie folosite pe armamente unice dacă pot fi minate din trupul său.
Ciclul Terorii
Sosirile și plecările ale Year Beast sunt ciclice prin natură. Este o creatură misterioasă, sperioasă și predispusă la patrularea teritoriilor sale ciudate și necunoscute, dispersate în spațiu cât și timp. Poate dispărea cu zilele, posibil în căutarea predecesorului ei în negura timpului, doar ca să reapară ca nouă, ca și cum nu ar fi trecut deloc timp. Cei care speră să se apere de Year Beast trebuie să fie deopotrivă vigilenți și răbdători, atacând în momentele rare când aceasta alege să se arate.
Gata de luptă
Lupta cu Year Beast necesită pregătiri minuțioase. Pentru a trece de stratul pielii sale fermecate este nevoie atât de unelte convenționale cât și de armament variat. În perioada de New Bloom, timp în care eroii se desfată în conflictul lor de veacuri, vor putea găsi Flamesalt Ingots. În mâinile unui artizan întreprinzător, aceste Ingot pot crea trinketuri diverse, incluzând explozibili capabili să oprească, distragă, sau rănească Year Beast.
Fortune's Favor
Determinat să înfrunți Year Beast? Consideră achiziția de Fortune's Favor, un talisman norocos care crește rata de colectare de Ingot și care-ți va permite să găsești Jade Token-uri pentru a le da la schimb pentru Bloom Bounties.
Crimson Parcels
Ocazional, eroii vor întâlni Crimson Parcels, care pot conține cadouri cu câteva Flamesalt Ingot pentru apărarea împotriva Year Beast, sau chiar Jade Tokens!
Răsplătește-te prin jad
Câteva dintre obiectele pe care le poți obține
Crează echipament unic folosing Rețetele New Bloom
Supraveghează-ți inamicii folosind Fishward
The Beast of the Vermilion Wilds este gata de luptă
Iar pentru cei mai înverșunați dușmani ai Year Beast:
Evazivul REDHOOF COURIER
Cele opt umbre ale norocului
Un tribut al arsenalului
Chiar atunci când răcoarea pe ducă trezește spiritul sălbatic din Year Beast, aduce de asemenea și o urmă de noroc și prosperitate. A venit timpul să vă pregătiți tributurile pentru Eight Shades of Fortune! Aruncați obiectele ce aduc ghinion, armele deprimante și curierii câștigați în bătălii tragice, eliminându-le din Arsenal în Ofrandele tale. Atenție: odată ales un obiect să treacă din Arsenal în Ofrandă, acesta nu mai poate fi recuperat.
Zâmbetul sorții nestatornice
Eight Shades of Fortune se adună și despart după bunul plac. În ziua aleatoare în care impulsiv hotărăsc să se adune, acceptă cu bucurie toate seturile de obiecte nefericite prezentate lor. Hotărând Ofranda suficientă, pot fi mulțumite, și posibil recompensându-te cu armuri și materiale rare, sau câteva Flamesalt Ingot pentru a lupta cu Year Beast. Deși te desparți de calamitățile trecute, o astfel de Ofrandă nu va fi niciodată nerecompensată.
Arena renăscută
Cu sosirea New Bloom, câmpul de luptă se trezește din somnul îndelungat. Este o lume transformată. Mugurii acoperă copacii care tremură în adierile reci. În aceste zile sumbre, felinarele luminează căile unde monumente ale nobilelor bestii privesc către anul ce vine. Noi eroi curajoși se îndreaptă spre acest tărâm reîmprospătat pentru a-și oferi puterea bătăliei.