Αδρανείς δυνάμεις ανακινούνται
Τα δεσμά του Χειμώνα χαλαρώνουν,
και τα πρώτα χρώματα της ανατέλλουσας ζωής αρχίζουν να γεμίζουν το πεδίο της μάχης. Περιπλανώμενες δυνάμεις που χωρίς υποταγή στο καλό ή το κακό αρχίζουν να αναπτύσσονται καθώς οι ψυχρές μέρες αρχίζουν να μεγαλώνουν σε διάρκεια. Τώρα έρχεται το φεστιβάλ New Bloom, μια περίοδος μεγάλου χάους και ακόμα μεγαλύτερων ανταμοιβών, που η μοίρα τους είναι να θέσουν τα θεμέλια για τις προκλήσεις που έρχονται.
Ο ερχομός του Year Beast
Το Year Beast αναδύεται
Κάθε παιδί γνωρίζει την ιστορία. Κάθε χρόνο, όταν το σκοτάδι και το κρύο του χειμώνα αρχίζει να υποχωρεί από το απώτατο σημείο, άγριες ενέργειες σε χειμερία νάρκη αρχίζουν να ενεργοποιούνται. Από αυτό το βούρκο απόκοσμης ενέργειας, καθώς τα πρώτα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν, το Year Beast παίρνει μορφή και ενσαρκώνει την αγριότητα και την πείνα του. Ωστόσο, η ίδια πηγή που εμποτίζει το πλάσμα με τρομερή ισχύ, το γεμίζει επίσης με Jade, έτοιμα να μετασχηματιστούν σε μοναδικά όπλα εφόσον εξαχθούν από το σώμα του.
Οι κύκλοι του τρόμου
Οι εμφανίσεις και οι εξαφανίσεις του Year Beast είναι κυκλικές εκ φύσεως. Είναι ένα μυστηριώδες ον, παρορμητικό και επιρρεπές σε μεγάλες περιπολίες της περίεργης και άγνωστης περιοχής του, διασκορπισμένης στο χώρο και το χρόνο. Μπορεί να εξαφανίζεται για μέρες, αναζητώντας ίσως τον προκάτοχό του στο πέπλο του χρόνου, μόνο και μόνο για να επανεμφανιστεί ανανεωμένο και αναζωογονημένο, σα να μην πέρασε ούτε μέρα από πάνω του. Όσοι ελπίζουν να αμυνθούν ενάντια στο Year Beast πρέπει να είναι σε εγρήγορση και υπομονετικοί, και να επιτίθενται εκείνες τις λίγες χρονικές στιγμές που το ον αποκαλύπτεται.
Προετοιμασμένοι για μάχη
Για να αντιμετωπίσετε το Year Beast πρέπει να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Απαιτείται χρήση τόσο συμβατικών εργαλείων όσο και ειδικού εξοπλισμού, για να τραυματίσετε τη μαγεμένη δορά του. Κατά τη διάρκεια του New Bloom, καθώς οι ήρωες ενδίδουν σε μακροχρόνιες συγκρούσεις και έχθρες, μπορεί να βρουν Flamesalt Ingots. Στα χέρια ενός ρηξικέλευθου τεχνίτη, αυτά τα Ingots μπορούν να μετατραπούν σε πολλά καλούδια, συμπεριλαμβανομένης και μιας ποικιλίας από ισχυρά εκρηκτικά ικανά να ακινητοποιήσουν, να αποσπάσουν ή να προκαλέσουν ζημιά στο Year Beast.
Η εύνοια της τύχης
Αποφασισμένοι να αντιμετωπίσετε το Year Beast; Σκεφτείτε την αγορά μιας Fortune's Favor, ενός τυχερού φυλακτού που αυξάνει προσωρινά την είσπραξη Ingot, και σας επιτρέπει να βρείτε Jade Tokens για να τα ανταλλάξετε με lockless Bloom Bounties.
Άλικα δέματα
Περιστασιακά, οι ήρωες μπορεί να βρουν Crimson Parcel, που μπορεί να περιέχουν μικρά δώρα από Ράβδους Flamesalt για να προστατευθείτε ενάντια στο Year Beast, ή ακόμα και Jade Token!
Ανταμειφθείτε με Jade
Μερικά αντικείμενα που μπορεί να λάβετε
Κατασκευάστε μοναδικό εξοπλισμό χρησιμοποιώντας συνταγές του New Bloom
Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τους εχθρούς σας με το Fishward
Το Τέρας των Ερυθρών Ερήμων είναι έτοιμο για μάχη
Και για τους σφοδρότερους εχθρούς του Year Beast:
ο άπιαστος ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ REDHOOF
Οι οκτώ αποχρώσεις της τύχης
Μια προσφορά οπλισμού
Καθώς το κρύο που φεύγει κλητεύει την αγριότητα του Year Beast, δίνει επίσης μια αίσθηση αισιοδοξίας. Ήρθε η στιγμή να συνεισφέρετε στις Οκτώ αποχρώσεις της τύχης! Διώξτε μακριά τα κακότυχα αντικείμενά σας, τα δύσμοιρα όπλα σας ή τους μεταφορείς που αποκτήθηκαν σε μια τραγική μάχη, αφαιρώντας τα από το Οπλοστάσιο και τοποθετώντας τα στην Προσφορά. Προσοχή: όταν αφαιρέσετε ένα αντικείμενο και το επιλέξετε για προσφορά, δεν μπορείτε να το ανακτήσετε.
Το χαμόγελο της τύχης
Οι Οκτώ αποχρώσεις της Τύχης συγκεντρώνουν και διασκορπίζουν με δική τους κρίση. Μια άτυχη ημέρα που η παρορμητική φύση τους τις συγκαλεί, θα δεχθούν με ευχαρίστηση όλη την ατυχία. Αν κρίνουν την Προσφορά σας αρκετή και άφθονη, μπορεί να σας χαμογελάσουν και ίσως να σας ανταμείψουν με σπάνιες πανοπλίες και υλικά, ή Ράβδους Flamesalt για να πολεμήσετε το Year Beast. Αν και μπορεί να αποχωριστείτε τα αντικείμενα του παρελθόντος, μια τέτοια Προσφορά δε θα μείνει χωρίς ανταμοιβή.
Η αναγεννημένη αρένα
Με τον ερχομό του New Bloom, το τοπίο της διαμάχης ξυπνά από το βαθύ του λήθαργο. Είναι ένας κόσμος μεταμορφωμένος. Νεαρά άνθη καλύπτουν τα δέντρα καθώς αυτά ριγούν απέναντι στο εξασθενίζον κρύο. Σε αυτές τις μουντές ημέρες, χάρτινα φανάρια φωτίζουν τα μονοπάτια όπου μνημεία των ευγενών θηρίων αναμένουν το ερχόμενο έτος. Τολμηροί ήρωες βαδίζουν τώρα σ' αυτήν την ανανεωμένη χώρα για να προσφέρουν τη δύναμή τους στη μάχη.