1. Hent Dota 2 på Steam
Besøg Dota 2-Steam-siden og klik på knappen 'Hent Dota 2'. Indtil videre vil du blive føjet til udgivelseskøen, og vi e-mailer dig, så snart du er klar til at kunne spille. Antallet af spillere, vi lukker ind, vil gradvist øges, så vi kan sprede udgivelsesbelastningen ud over tid.

2. Tilspids dine evner i den nye brugeroplevelse
Når du er inde, kan du få en fornemmelse af, hvad Dota 2 handler om ved at spille gennem introduktionen. Efter du har mestret basale elementer, har vi AI-kontrollerede bots, i forskellige færdighedsniveauer, du kan kæmpe mod. Du kan endda spille mod bots med dine venner. Det er en god måde at komme i gang med at spille Dota 2 på og finde ud af, hvem din første yndlingshelt er.

3. Lad spillet begynde!
Når du er klar til at begynde med at spille kampe via matchmaking, så holder øje med, hvordan du klarer dig og sikrer os, at du spiller mod andre spillere på dit færdighedsniveau. Der er også et gruppesystem, så dig og op til fire af dine venner kan alle spille sammen på det samme hold.
Som vi har nævnt før, vil Dota 2's udgivelse tage en anden form end andre produkter, vi har leveret i fortiden. Vores tankesæt er, at vi vil give det eksisterende publikum uforstyrret adgang under udgivelsen, ud over at bringe nye spillere ind i Dota 2 på en måde der ikke er frustrerende. For at sige det enkelt vil vi undgå traditionelle udgivelsesproblemer, men på samme tid tillade at alle kan komme og prøve Dota 2.

Dota 2's brugerbase er allerede større end noget spil, vi nogensinde har lavet, og den fortsætter med at vokse. Idet vi vidste, at udgivelsesøjeblikket var på vej, har vi brugt det seneste år på at få både backend-infrastrukturen og den nye brugeroplevelse til et stadie, hvor vi kan byde hvem som helst velkommen, som vil prøve spillet. Nu da arbejdet er færdigt, er det på tide, at vi inviterer alle og enhver til at spille.

Hvis du vil prøve Dota, eller har en ven, du ønsker at få ind i fællesskabet, skal du klikke på knappen ovenfor og deltage i udgivelseskøen. Du kan se din plads i køen, og når det er din tur, vil vi sende dig en e-mail, der fortæller dig, at du er inde. Vi begynder at sende disse e-mails ud i denne uge.

Vi har også en opdatering fra vores verdensomrejsende installationshold, som, udover at opnå flyvebonusser på tredobbelt diamandplatin-/uran-/aegis-niveau også har tilføjet væsentlige spilserverkapacitet. Det meste af denne tur har været at tilføje kapacitet til Stockholm og Luxembourg, men vi har også for nylig tilføjet servere til Vest-USA og vores nye klynge i Korea. Hvis du ikke kan se nogen servere i dit område, så bare rolig; vi er klar til at tilføje så mange servere, som der er brug for, idet brugerbasen vokser. Her er nogle billeder fra datacenteret i Luxembourg:Disse servere repræsenterer evnen til at kunne rumme yderligere 450.000 spillere på samme tid. Dét at finde ud af, hvor meget kapacitet, der skal tilføjes og hvor, er et vigtigt forhold i denne udgivelse. Til jer statistikfolk derude, så er samtidige tal mere brugbare, når man skal forudsige, hvilken kapacitet, vi får brug for i specifikke regioner, da Dota-spillere, i samme region, som regel spiller på samme tidspunkt. Vores globale, aktive brugerbase er nogenlunde tolv gange så stor som toppunkts-sammentræffet.

Forhåbentlig har Dota 2-betaen været lige så sjov for jer, som den har været for os. Selvom den nu er slut, vil vi fortsat bygge videre på spillet i lang tid, og vi vil lytte til jer angående hvilke retninger, vi skal tage.
Hvis spillet er udgivet, hvorfor kan jeg så ikke spille det med det samme?
Vi vil gerne undgå en situation, hvor en strøm af spillere overbelaster vores serverinfrastruktur. Vi lukker flere spillere ind fra udgivelseskøen, idet vi øger vores kapacitet.

Med hvilken frekvens lukker I spillere ind?
Nye spillere tilføjes i partier. Vi lukker spillere ind og holder øje med, hvordan systemet reagerer og sikrer derved, at vi ikke påvirker hele fællesskabet. Vores mål er at få folk ind så hurtigt som muligt.

Hvad er forskellen på det her og tilmeldingen til tidlig adgang?
Spillet er officielt udgivet. Vi lukker nye brugere ind så hurtigt som vores server-infrastruktur tillader.

Kan jeg deltage, hvis jeg har et tidlig adgang-pas?
Tja, nej. Under udgivelsen er vi nødt til at kunne kontrollere antallet af brugere, der oprettes i systemet, og med antallet af pas, der er tilgængelige i fællesskabet, ville det kunne forårsage højere krav, end vores serverkapacitet i første omgang kan håndtere.

Kan jeg stadig købe et tidlig adgang-pas eller startpakke til Dota 2?
Startpakkerne og adgangspassene er ikke længere i omløb. Nye spillere kan spille spillet ved at gå til Steam-siden for Dota 2 eller klikke på knappen "Hent Dota".

Hvad sker der med mine ubrugte tidlig adgang-pas til Dota 2?
Alle, der deltog i tidlig adgang-fasen, vil modtage et pas i specialudgave, der indikerer, hvor mange spillere de har bragt til Dota 2 ved at bytte tidlig adgang-pas. Eksisterende tidlig adgang-pas vil blive fjernet.

Er der nogen regioner, hvor man ikke kan spille Dota 2 endnu?
De eneste regioner, hvor Dota 2 i øjeblikket ikke udgives, er Kina og Korea; de vil til gengæld blive udgivet i den nære fremtid. Besøg venligst vore partnere: Perfect World i Kina og Nexon i Korea for flere oplysninger.

Er Dota 2 tilgængelig på Mac eller Linux?
Ja, Dota 2 er nu tilgængelig på både Mac og Linux.

Er I færdig med at arbejde på spillet, nu da det er ude af beta?
Dota 2 vil fortsat bevæge sig fremad, ligesom det altid har gjort. Vi har stadig gamle (og eventuelt nye) helte at udgive, og en uendelig mængde funktioner at inkludere. Vi udgiver spillet nu, da det er klart, men det er selvfølgelig ikke afslutningen på spillets udvikling. Ligesom vi har gjort de seneste par år, idet Dota 2 har vokset, vil vi høre fra jer om hvordan vi klarer os, og hvad I gerne vil se inkluderet næste gang.

English (engelsk)  |  Español  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  简体中文  |  Português (BR)