1. Obține Dota 2 pe Steam
Vizitează pagina de Steam Dota 2 și dă click pe butonul 'Obține Dota 2'. Pentru moment, vei fi adăugat într-o listă de așteptare pentru lansare, și îți vom trimtie un e-mail când suntem gata ca tu să te joci. Volumul jucătorilor lăsați înauntru va crește treptat pentru a împărții sarcina lansării în timp.

2. Exersează-ți abilitățile în Experiența Noului Utilizator
Odată ce ai intrat, poți să-ți faci o părere despre Dota 2, jucând tutorialul. După ce vei fi stăpânit bazele jocului, avem boți împotriva cărora să lupți. Ei pot fi setați pe diferite niveluri de dificultate. Poți să aduni și un grup de prieteni pentru a juca împotriva boților. E un mod minunat de a începe să joci Dota 2 și de a-ţi da seama care va fi primul tău erou favorit.

3. Să înceapă jocurile!
De îndată ce eşti gata să joci jocuri complete prin matchmaking, vom arunca un ochi peste cum te descurci şi ne vom asigura că joci împotriva altor jucători de același nivel. Există un sistem de formare a grupului, astfel încât tu și până la patru prieteni puteţi juca împreună în aceeași echipă.
După cum am menționat anterior, lansarea Dota 2 va fi diferită față de lansările produselor din trecut. Ideea este că dorim să oferim publicului actual acces neîntrerupt în timpul lansării şi să atragem jucători noi. Pe scurt, vrem să ieşim din tiparele lansărilor tradiţionale şi, în același timp, să permitem oricui să vină și să încerce Dota 2.

Numărul de utilizatori Dota 2 este deja mai mare decât al oricărui alt joc pe care l-am creat în trecut și continuă să crească. Știind că se apropie momentul lansării, am încercat, în ultimul an, să aducem infrastructura backend și experiența jucătorului nou într-o formă prietenoasă, pe care să o acceseze oricine doreşte să încerce jocul. Cu aceste treburi rezolvate, e timpul să invităm pe toată lumea să joace.

Dacă vrei să încerci Dota 2 sau ai un prieten pe care vrei să îl inviți în comunitate, apasă pe butonul de sus și poți intra la rând pentru lansare. Vei vedea ce loc ai la coadă și când îţi va veni rândul îți vom trimite un e-mail pentru a te înștiința că ai intrat. Vom începe să trimitem acele e-mailuri săptămâna aceasta.

Avem și o știre nouă de la echipa noastră mobilă de instalat servere, care, pe lângă faptul că a atins nivelul de triplu diamant platină/uraniu/aegis pentru călătorii frecvente cu avionul, a adăugat și o capacitate substanțială pe serverele de joc. Cele mai multe dintre călătoriile lor au fost pentru a mări capacitatea serverelor în Stockholm și Luxemburg, iar recent am adăugat servere și în vestul Statelor Unite, precum şi în Coreea. Nu îți face griji dacă grupul tău nu e enumerat aici, suntem gata să adăugăm oricâte servere sunt necesare pe măsură ce crește numărul utilizatorilor. Iată niște poze de la centrul de date din Luxemburg:Aceste servere reprezintă capacitatea de a găzdui încă 450.000 de jucători simultan. Un aspect important al acestei lansări este de a ne da seama câtă capacitate trebuie adăugată și unde. Pentru cei pasionați de statistică, numărul de jucători aflați simultan pe servere este mai important pentru a afla de ce capacitate avem nevoie în anumite regiuni, pentru că jucătorii de Dota 2 dintr-o anumită regiune tind să joace la ore similare. Numărul total de utilizatori pe plan mondial este de aproximativ douăsprezece ori mai mare decât numărul de jucători care se află pe servere simultan simultan la un moment dat.

Noi sperăm că Dota 2 Beta a fost la fel de distractiv pentru voi ca și pentru noi. Deși acesta a luat sfârșit, vom construi jocul pe termen lung și vom asculta ce cale va trebui să urmăm.
Dacă jocul a fost lansat, de ce nu îl pot juca imediat?
Vrem să evităm situația în care un număr mare de jucători supraîncarcă infrastructura noastră de servere. Pe măsură ce vom crește capacitatea vom permite mai multor oameni din lista de așteptare să intre.

Care este frecvenţa cu care veţi permite intrarea a noi jucători?
Jucători noi vor fi adăugați în grupuri. Vom începe să primim oameni și vom monitoriza cum reacționează întreg sistemul, asigurându-ne că nu dăm peste cap întreaga comunitate. Scopul nostru este să introducem oamenii în joc cât mai repede posibil.

Care este diferența dintre aceasta și Înscrierea de Acces Timpuriu?
Jocul este lansat oficial. Vom permite accesul noilor jucători pe măsură ce infrastructura serverului nostru o permite.

Pot să particip dacă am un Permis de Acces Timpuriu la Dota 2 nefolosit?
Ei bine, nu. În timpul lansării noi trebuie să controlăm numărul de utilizatori ce vin în sistem, iar cu numărul de permise disponibile comunității aceasta ar putea duce la încărcătura mai mare decât pot suporta inițial serverele noastre.

Mai pot cumpăra Permisul de Acces Timpuriu la Dota 2 sau Pachetul de Începător?
Pachetele de Începător și Permisele de Acces au fost desființate. Jucătorii noi pot juca jocul mergând pe pagina de Steam a Dota 2 și apăsând butonul ”Obține Dota 2”.

Ce se întâmplă cu Permisele mele de Acces Timpuriu pe care nu le-am folosit?
Toți cei care au participat la faza de Acces Timpuriu vor primi un permis special care indică numărul de jucători pe care i-au invitat în Dota 2, făcând schimburi cu Permisele de Acces Timpuriu. Permisele de Acces Timpuriu existente vor dispărea.

Sunt regiuni care încă nu vor putea să joace Dota 2?
Singurele regiuni care nu se lansează acum sunt China și Coreea, totuși ele vor fi lansate în viitorul apropiat. Te rugăm să ne vizitezi partenerii:: Perfect World în China şi Nexon în Coreea pentru mai multe informații.

Este Dota 2 disponibil pentru Mac sau Linux?
Da, Dota 2 este acum disponibil atât pentru Mac cât şi pentru Linux.

Acum că jocul nu mai este în beta, a-ți terminat de lucrat la el?
Dota 2 va continua să avanseze ca până acum. Încă avem eroi vechi (și noi, desigur) de lansat și o rezervă nesfârșită de caracteristici de implementat. Lansăm jocul acum pentru că este gata, dar evident că nu am terminat cu dezvoltarea lui. Așa cum am făcut în ultimii doi ani, timp în care Dota 2 a crescut, și de-acum încolo vom asculta ce ne veți transmite în legătură cu ceea ce facem și ceea ce urmează să facem în continuare.

Engleză  |  Spaniolă  |  Germană  |  Franceză  |  Rusă  |  Chineză simplificată  |  Portugheză (BR)