1. Lataa Dota 2 Steamiin
Vieraile Dota 2:n Steam-sivulla ja klikkaa 'Lataa Dota 2' -painiketta. Sinut lisätään alkuvaiheissa julkaisujonoon ja lähetämme sinulle sähköpostin, kun voit liittyä mukaan pelaamaan. Mukaan liittyvien pelaajien määrä kasvaa pikkuhiljaa, jotta voimme jakaa julkaisun rasitusta tasaisesti.

2. Kehitä taitojasi opetustehtävien avulla
Kun olet ladannut pelin Dota 2 saat helposti tuntumaa siihen pelaamalla opetustilaa. Kun hallitset pelin perusperiaatteita voit valita vastustajajoukkueeseen tekoälysankareita, joiden taitotason voit asettaa haluamaksesi. Voit jopa valita kaveriporukan pelaamaan kanssasi tekoälyä vastaan. Tämä on hyvä tapa aloittaa Dota 2:n pelaaminen ja saada selville, kenestä tulee ensimmäinen suosikkisankarisi.

3. Pelaaminen alkakoon!
Kun olet valmis pelaamaan täyttä peliä pelaajahaun avulla pidämme edistymistäsi silmällä ja varmistamme, että pelaat muita samantasoisia pelaajia vastaan. Pelissä on myös ryhmäjärjestelmä: sinä ja jopa neljä kaveriasi voitte pelata yhdessä samassa joukkueessa.
Kuten aiemmin mainitsimme, Dota 2 -pelin julkaisu on melko erilainen muihin peliemme julkaisuun verrattuna. Pidämme tärkeänä sitä, että jo olemassaoleva pelaajaryhmämme voi pelata peliä julkaisun aikana mahdollisimman häiriöttä samalla, kun uudet pelaajat liittyvät mukaan mahdollisimman vähällä turhautumisella. Toisin sanoen pyrimme tasoittamaan perinteisen julkaisuryntäyksen ja samalla tarjoamaan uusille pelaajille mahdollisuuden kokeilla peliä heti.

Dota 2 -käyttäjäryhmä on jo nyt laajempi kuin minkään muun tekemämme pelin, ja se jatkaa laajentumistaan. Julkaisuhetki mielessämme olemme työstäneet koko viime vuoden sekä omia järjestelmiämme että uusien pelaajien pelikokemusta vaiheeseen, jossa voimme ottaa vastaan kenet tahansa, joka tahtoo kokeilla peliä. Tämä työ on nyt saatu päätökseen, joten on aika kutsua kaikki halukkaat pelaamaan.

Jos tahdot kokeilla Dotaa tai jos mielessäsi on kaveri, jonka haluat mukaan Dota-yhteisöön, klikkaa yllä olevaa painiketta ja liity julkaisujonoon. Näet edellä olevien jonottajien määrän. Lähetämme sinulle sähköpostin kun voit pelata peliä. Lähetämme sähköposteja pitkin viikkoa.

Tarjolla on myös päivitys maailmanmatkaajiltamme, eli palvelinten asentajatiimiltä, joka on triplatimanttiplatina-/uraani-/aegis-tason lentomatkustajajäsenyyden saavuttamisen lisäksi onnistuneesti lisännyt huomattavan määrän palvelinkapasiteettia. Suurin osa matkasta keskittyi kapasiteetin lisäämiseen Tukholmassa ja Luxemburgissa, joiden lisäksi olemme myös lisänneet palvelimia Yhdysvaltojen länsiosassa sekä uuteen palvelinklusteriin Koreassa. Ei huolta jos klusteriasi ei näy listassa: olemme valmiita lisäämään uusia palvelimia sitä mukaa kun käyttäjämäärä nousee. Tässä muutamia kuvia Luxemburgin palvelinkeskuksesta:Nämä palvelimet pystyvät tukemaan 450 000 samanaikaisesti pelaavaa pelaajaa lisää. Eräs julkaisun tärkeitä puolia on saada selville, kuinka paljon ja missä päin maailmaa kapasiteettia tulisi lisätä. Tilastojen ystävälle: samanaikaiset luvut ovat varteenotettavia tiettyjen alueiden kapasiteetin arvioimisessa, sillä Dota-pelaajat yleensä pelaavat yhdellä alueella samaan aikaan kuin muut pelaajat. Maailmanlaajuinen aktiivisten käyttäjien määrä on noin kaksitoista kertaa suurin yhdellä hetkellä pelaavien pelaajien lukumäärä.

Toivottavasti olet nauttinut Dota 2 -betasta yhtä paljon kuin me. Vaikka beta onkin päättynyt jatkamme pelin kehittämistä ja kuuntelemme palautetta siitä, mihin suuntaan sitä kehitämme.
Miksi en voi pelata peliä jos se on jo julkaistu?
Tahdomme välttää pelipalvelinten mahdollista ylikuormitusta. Lisätessämme kapasiteettia pääsevät pelaajat julkaisujonosta pikkuhiljaa mukaan.

Pääsevätkö pelaajat mukaan tietyin aikavälein?
Uusia pelaajia lisätään joukkoina. Pelaajia lisätään mukaan heti ja aloitamme järjestelmän tarkkailun varmistaaksemme, ettei pelin julkaisu aiheuta ongelmia yhteisössä laajalti. Tarkoituksenamme on saada pelaajat mukaan niin pian kuin mahdollista.

Mitä eroa on tällä ja Early Access -rekisteröinnillä?
Peli on nyt virallisesti julkaistu. Otamme uusia käyttäjiä mukaan palvelinkapasiteetin salliessa.

Voinko liittyä mukaan jos minulla on käyttämätön Dota 2 Early Access Pass?
Ikävä kyllä et. Julkaisun aikana hallinnoimme järjestelmään liittyvien pelaajien määrää. Koska näitä Dota 2 Early Access -lupia on yhteisössä suuri määrä, ne saattaisivat aiheuttaa suuremman kysynnän, kuin mitä palvelinkapasiteettimme julkaisun alussa pystyy tarjoamaan.

Voinko vielä ostaa Dota 2 Early Access Passin tai Starter Packin?
Starter Packeja ja Access Passeja ei enää tarjota. Kun uusi pelaaja siirtyy Steamissä Dota 2 -sivulle aloittaa hän pelaamisen klikkaamalla Lataa Dota 2 -painiketta.

Mitä nyt tapahtuu käyttämättömille Dota 2 Early Access Passeille?
Jokainen Early Access -vaiheeseen osaa ottanut saa erityisversion käyttöluvasta, joka näyttää, kuinka monta uutta pelaajaa hän on tuonut mukaan Dota 2 -peliin vaihtamalla näitä Early Access Passeja. Jo olemassaolevat Early Access Passit poistetaan tavaraluetteloista.

Onko olemassa alueita joilla ei voi pelata Dota 2 -peliä?
Tämän julkaisuvaiheen ulkopuolelle jäävät maat ovat Kiina ja Korea, mutta peli julkaistaan siellä pian. Vieraile yhteistyökumppaniemme sivuilla: Perfect World Kiinassa ja Nexon Koreassa saadaksesi lisätietoja.

Onko Dota 2 saatavilla Macille tai Linuxille?
Dota 2:n Mac- ja Linux-versiot ovat nyt saatavilla.

Nyt kun peli ei enää ole betassa lopetatteko sen työstämisen?
Dota 2 jatkaa matkaamistaan eteenpäin kuten ennenkin. Joukko uusia sekä vanhoja sankareita odottaa julkaisuaan rajattomien toimintojen kehittämisen lisäksi. Julkaisemme pelin nyt, koska se on valmis, mutta tämä ei ole pelin kehittämisen loppu. Aivan kuten parin viime vuoden aikana Dota 2:n kehittyessä odotamme innolla mielipiteitänne sekä kehitysehdotuksianne.

englanti  |  espanja  |  saksa  |  ranska  |  venäjä  |  kiina (yksinkertaistettu)  |  portugali (BR)