Очаквайте скоро — Frostivus! Най-веселото време, когато реката замръзне, студът надвисне, а както Dire така и Radiant се оттеглят уютно в сигурността на техните бази. Време е за блаженство, близане на рани и нахвърляне на тържествени планове за идущата кампания на смърт и унищожение догодина. Горите са заснежени, реката е хлъзгава, а крийповете са заспали в бърлогите си. Специални дни!

Тъй като реката е по-коварна от всякога, набезите във вражеските земи са непредвидими афери, затова докато трае Frostivus, традиционното примирие се простира от единия бряг до другия. Традиция, почитана от незапомнени времена, че немислимо да си представим събитие, което би довело до нарушаването му. С остриета закачени към техните ботуши, копита и нокти, това е чудесно време за пързаляне — но в никакъв случай за бой, о, не! Не забравяйте за примирието!

    Нито един Frostivus няма да е съвършен, ако няма безкрайни игри и невъздържано поведение. Вдигнете чаша Еултийско веселие и го излейте върху съотборника си! Подмятайте Puck наоколо, докато играете на леда! Легнете в снега и се направете Death Prophet ангели! Отсечете най-високото Frostivus дърво като ползвате само Quelling Blade! Вижте кой може да постави блестящата звезда на лудостта върху челото Treant!

Нищо не предвещава Frostivus като подаръци струпани около кулите! Намерете този, който има Вашето име върху него или участвайте в злонамерена игра за кражба и размяна на подаръци. Същината на Frostivus е да се дават и получават подаръци. И дори в този щедър сезон е добре да се погрижите за себе си: Dota магазинът се изпълва с невероятни празнични артикули, които ще Ви поведат към победата през новата година!