Frostivus kommer snart! De muntreste tider, når elva fryser til, kulden kryper inn, og både Dire og Radiant trekker seg tilbake til de koselige basene sine. Det er på tide å telle velsignelser, slikke sår, og legge festlige planer for neste års felttog med død og fordervelse. Skogen er snødekt, elva er glatt, og creeps sover i hiene sine. Merkedager!

Med elva mer upålitelig enn noensinne, er ekspedisjoner inn i fiendeterreng uforutsigbare affærer, derfor gjelder en tradisjonell våpenhvile som strekker seg fra bank til bank under Frostivus. En ærverdig våpenhvile så lenge fulgt at det er umulig å forestille seg hva slags hendelse som kunne bryte den. Med barberhøvler fastspent til sine støvler, hover og klør, er det et godt tidspunkt for skøyting--men aldri for å slåss, å nei! Husk våpenhvilen!

    Ingen Frostivus ville være komplett uten endeløse spill og opprørsk oppførsel. Løft et beger med Eultide-glede og hell det på medspilleren din! Sleng Puck rundt i et spill med ice-er-ikke-nice! Ligg i snøen og lag Death Prophet-engler! Fell det høyeste Frostivus-treet med kun en Quelling Blade! Se hvem som kan plassere den glitrende galskapsstjernen på Treants panne!

Ingenting vitner om Frostivus som gavebunker rundt tårnene! Finn den med navnet ditt på, eller delta i et ondt spill med "Gankee-gavebytte". Å gi og motta gaver er kjernen av Frostivus. Og selv i gavesesongen, er det godt å være god mot deg selv: Dota-butikken fylles opp med utrolige høytidsgjenstander som vil bære deg til seier i det nye året!