Frostivus on pian täällä! Tuo ajoista iloisin, kun joki jäätyy yli äyräidensä, kylmyys hyytää, ja Dire sekä Radiant yhtälailla vetäytyvät kodikkaiden tukikohtiensa suojiin. On aika pyhittää juhlapäivä, nuolla haavat ja laatia juhlasuunnitelmat ensi vuoden kuoleman ja tuhon kampanjoita varten. Metsät ovat lumiset, joki on liukas ja kätyrit uinuvat pesissään. Erityisiä päiviä!

Joki petollisempana kuin koskaan, yllätyshyökkäykset vihollismaaperälle ovat arvaamattomia tempauksia, ja täten Frostivusin aikaan perinteinen aselepo ulottuu rannasta rantaan. Aikain siunaama aselepo niin pitkä, että on mahdoton kuvitellakaan minkälainen tapahtuma voisi johtaa sen murtumiseen. Kun terät on vyötetty kenkiin, kavioihin ja käpäliin, on mainio ajankohta luistella -- muttei koskaan taistellen, voi ei! Muistakaa aselepo!

    Yksikään Frostivus ei olisi täydellinen ilman loputonta telmimistä ja häiriökäytöstä. Nostakaamme malja Eultiden ylistykselle ja kaatakaamme se joukkuetoverin päälle! Linkoa Puck suuntaan jos toiseen pelissä Ice-Is-Not-Nice! Makaa lumessa ja tee Death Prophetin enkeleitä! Kaada Frostivusin korkein honka pelkällä Quelling Bladella! Tähyä kenen onnistuu istuttaa tuikkiva Star of Madness Treantin otsalle!

Mikään ei edusta Frostivusta niinkuin tornien ympärille pinotut lahjavuoret! Hae nimelläsi varustettu lahja tai ota osaa Gankee Gift Swapiin. Lahjojen antaminen sekä vastaanottaminen ovat Frostivuksen juju. Ja jopa Lahjomisen aikana kannattaa muistaa ajatella itseään: Dota-kauppa täyttyy pikkuhiljaa upeista, jouluisista esineistä, jotka karauttavat sinut mukanaan uuden vuoden voittoihin!