Frostivus kommer snart! Vid den muntraste tiden, när floden fryser till is, då kylan kryper inpå, och både Dire och Radiant drar sig tillbaka till den härliga säkerheten hos deras baser. Det är dags att räkna välsignelser, slicka sår, och planera festligheter inför nästa års fälttåg av död och förstörelse. Skogarna är snöiga, floden är hal, och creepsen ligger sovande i deras lyor. Sådana extraordinära dagar!

Med floden mer svekfull än någonsin, är räder hos fiendens terräng oförutsägbara affärer, och därför existerar under Frostivus en traditionell vapenvila från strand till strand. En tids-ärad vapenvila så länge följd att det är omöjligt att föreställa sig vad för slags händelse som skulle kunna leda till dess avbrott. Med rakblad fästa till deras stövlar, hovar och klor, är det en bra tid för skridskoåkande--men inte för slagsmål, nej då! Kom ihåg vapenvilan!

    Ingen Frostivus skulle vara fullständig utan oräkneliga mängder lekar och festande beteende. Höj en mugg Eultide-glädje och häll den över din lagkamrat! Knuffa omkring Puck i en match av kisen-ute-på-isen! Ligg i snön och gör Death Prophet-änglar! Fäll den högsta Frostivus-granen med bara en Quelling Blade! Se vem som kan fästa den glittrande galenskapsstjärnan på Treants skalle!

Inget bevittnar Frostivus som presenter som ligger runt tornen! Hitta den som har ditt namn på, eller delta i det galna spelet Gankee Gift Swap. Att ge och få gåvor är essensen av Frostivus. Även i skänkandets årstid, så är det gott att vara god mot sig själv: Dota-butiken fylls på med otroliga helgföremål som kommer bära dig till seger i nyår!