Το Frostivus πλησιάζει! Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές, όταν ο ποταμός παγώνει, το κρύο γίνεται δριμύτερο κι οι Dire και Radiant υποχωρούν στη θερμή ασφάλεια των βάσεών τους. Είναι η κατάλληλη εποχή για ευχές, ανασύνταξη και κατάστρωση γιορτινών σχεδίων για τις καταστροφικές εκστρατείες της νέας χρονιάς. Τα δάση είναι χιονισμένα, ο ποταμός γλιστερός και οι μονάδες κοιμούνται στα κρησφύγετά τους. Ξεχωριστές ημέρες!

Με το ποτάμι να είναι πιο ύπουλο από ποτέ, οι εισβολές σε εχθρικά εδάφη είναι απρόβλεπτες, οπότε κατά τη διάρκεια του Frostivus η παραδοσιακή ανακωχή εκτείνεται από την μια όχθη στην άλλη. Είναι μια ανακωχή που τιμάται κάθε φορά και είναι αδύνατο να προβλεφθεί τι θα μπορούσε να την καταλύσει. Με λεπίδες στις μπότες, οπλές και νύχια, είναι ένας υπέροχος καιρός για παγοδρομίες, αλλά όχι για μάχη! Τηρήστε την ανακωχή!

    Κανένα Frostivus δε θα ήταν ολοκληρωμένο δίχως ατελείωτα παιχνίδια και στασιαστική συμπεριφορά. Σηκώστε το κύπελλο σας με κέφι Eultide και ρίξτε το στο συμπαίκτη σας! Πετάξτε το Puck τριγύρω σε ένα παιχνίδι χόκεϊ! Ξαπλώστε στο χιόνι και σχηματίστε τους χιονάγγελους της Death Prophet! Κόψτε το ψηλότερο δέντρο μόνο με ένα Quelling Blade! Δείτε ποιος θα καταφέρει να τοποθετήσει το λαμπερό Aστέρι της Παράνοιας στο μέτωπο του Treant!

Τίποτε άλλο δεν προδίδει το Frostivus, παρά μόνο τα δώρα συσσωρεύονται γύρω από τους πύργους! Βρείτε εκείνο το δώρο με το όνομά σας ή συμμετάσχετε σε ένα πονηρό παιχνίδι Gank ανταλλαγής δώρων. Το δούναι και λαβείν των δώρων είναι το νόημα του Frostivus. Και ακόμη και σε αυτό των καιρό των Δώρων, είναι καλό να είστε καλοί με τους εαυτούς σας: Το κατάστημα Dota γεμίζει με καταπληκτικά γιορτινά αντικείμενα που θα σας οδηγήσουν στη νίκη με το νέο έτος!