Frostivus kommer snart! Den glædeligste tid når floden fryser til, kulden nærmer sig og både Dire og Radiant trækker sig tilbage til den lune sikkerhed i deres baser. Det er tiden til at være taknemmelig, slikke sine sår og lægge festlige planer for næste års døds- og ødelæggelseskampagne. Skovene er sneet til, floden er glat og krybene sover i deres huler. Mærkedage!

Nu hvor floden er glattere end nogensinde, er overfald, på fjendtligt terræn, en uforudsigelig affære, og derfor forløber en traditionel våbenhvile fra bred til bred. En hævdvundet våbenhvile betragtet i så lang tid, at det umuligt kan forestilles, hvilken begivenhed, der kunne føre til dens ophævelse. Med barberknive bundet om deres støvler, hove og kløer, er det et udmærket tidspunkt til at skøjte på - men aldrig til at slås, næ nej! Husk nu våbenhvilen!

    Ingen Frostivus ville være fuldendt uden endeløse spil af oprørsk opførsel. Løft et begær af Eultitude-glæde og hæld det over din holdkammerat! Kast rundt med Puck i et spil ice-er-ikke-nice! Lig i sneen og lav Death Prophet-engle! Fæld det højeste Frostivus-træ, kun ved brug af Quelling Blade! Se, hvem der kan plante den glitrende vanvidsstjerne på Treants pande!

Intet tyder på Frostivus som gavebunker omkring tårnene! Find dem, der har dit navn på, eller deltag i et ondsindet spil "Gankee-gavebytteri". At give og modtage gaver er Frostivus' essens. Og selv i give-sæsonen er det godt at være sig selv: Dota-butikken er fyldt med fantastiske ferie-genstande, der vil føre dig til sejr i det nye år!