Frostivus vine în curând! Acel timp vioi, când râul îngheaţă, frigul se apropie iar Dire şi Radiant se retrag în securitatea confortabilă a bazelor lor. Este timpul de a număra binecuvântările, a linge rănile, şi a pregăti planuri pentru campania de moarte şi distrugere a anului viitor. Pădurea este înzăpezită, râul este alunecos iar Creep-ii sunt adormiţi în viziunile lor. Zile speciale!

Cu râul mai perfid ca niciodată, cercetările în teritoriul inamic sunt afaceri imprevizibile, asa că în decursul Frostivusului un armistiţiu tradiţional se extinde de la ţărm la ţărm. Un armistiţiu secular observat atât de mult încât este imposibil de imaginat ce gen de eveniment ar putea duce la spargerea acestuia. Cu lame ascuţite legate de ghetele, copitele şi ghearele lor, fac un timp minunat pentru a patina--dar niciodată pentru a lupta, nu! Amintiţi-vă armistiţiul!

    Niciun Frostivus nu ar fi complet fără jocuri nesfârșite și comportament gălăgios. Ridică o cupă de Eultide și toarn-o în capul coechipierului tău. Aruncă-l pe Puck dintr-o parte în alta într-un joc de Ice-Is-Not-Nice! Culcă-te în zăpadă și fă îngeri în formă de Death Prophet! Doboară cel mai înalt copac de Frostivus doar cu un Quelling Blade! Vezi cine poate pune strălucitoarea Stea a Nebuniei pe fruntea lui Treant!

Nimic nu vestește Frostivus precum cadourile troienite în jurul turnurilor. Găsește-l pe cel cu numele tău pe el sau intră într-un joc malefic de Schimb de Cadouri prin Gank. Dăruirea și primirea cadourilor reprezintă esența Frostivus. Și chiar și în Sezonul Dăruirii este bine să fii bun cu tine însuți: Magazinul Dota se umple cu obiecte de sărbătoare uimitoare care te vor purta spre victorie în noul an!