Dota 2 е безплатна игра, където можете да персонализирате героите си.
С откриването на Steam работилницата и магазина в играта можете да създадете свой собствен изглед с богатия избор от съдържание, създадено от общността.
Преглед на ЧЗВ >

Отличете се от останалите с любимия си герой. Персонализирайте себе си с голямо разнообразие от козметични артикули, за да създадете желаната от Вас визия и се уверете, че Вашите врагове няма да Ви забравят. Ще печелите артикули докато играете и всеки път, когато се повиши бойното Ви ниво. Когато откриете следващият си любим герой, търгувайте чрез тези стари артикули за някаква нова екипировка.

Отваряйки Dota магазина със скромните близо 200 артикула, това е само началото. Той ще продължи да разширява с нова екипировка, куриери, инструменти, комплекти и още готини неща. Всичко, което купите днес остава завинаги Ваше в Dota 2, така че можете да направите покупките си сега или да следите какво ново идва от Steam работилницата.

Посетете магазина на Dota >

Когато магазинът отвори своите врати днес, творците от Steam работилницата вече се бяха трудили неуморно. Над 80% от всички артикули в магазина са от общността. Steam работилницата позволява на творците в общността да създават и качват съдържание, което да стане част от играта. Те получават дял от всяка продажба на този артикул. В Team Fortress 2 са изплатени над 3,5$ милиона щатски долара на сътрудници от работилницата, след като системата беше пусната през есента на 2010.

Не се тревожете, ако самите Вие не сте способни да създадете съдържание. Steam работилницата позволява даването на вот за съдържание, което искате да видите в играта.

Посетете работилницата на Dota 2 >

От особено значение за съревнователния дизайн на Dota е всеки играчи да имат достъп до всички герои, а така играчите не могат да купят конкурентно предимство. Справяме се с това по прост начин, играта и всички герои са безплатни, а артикулите могат да се печелят по време на игра. Това означава, че плащането за спечелване на игра в Dota никога няма да се наложи.

Преглед на ЧЗВ >

Докато продължаваме да разработваме и разрастваме инфраструктурата на Dota 2 и нейната общност, ще изпращаме още покани. За да се включите в списъка от чакащите, моля, кликнете върху връзката за покана и пуснете хардуерното Steam проучване. След като то приключи, ще Ви бъдат зададени няколко въпроса относно Вашия опит с Dota. Няма грешни отговори, а Dota 2 и Steam са безплатни за инсталиране. Забележка: Steam трябва да е пуснат, когато кликнете върху бутона.

Нямате Steam?