Dota 2 este gratuit, iar acum îţi poţi personaliza Eroii.
Odată cu introducerea Atelierului Steam şi a magazinului în joc, îţi poţi crea propria înfăţişare din vasta colecţie de obiecte realizate de comunitate.
Vezi secțiunea „Întrebări frecvente” >

Remarcă-te cu eroul tău favorit. Personalizează-l folosind o mulțime de obiecte care-ți vor da înfăţişarea dorită și asigură-te că inamicii nu te uită niciodată. Vei câștiga obiecte noi pe măsură ce joci și-ți crește nivelul de bătălie. Când îţi vei fi găsit un erou preferat, pur și simplu vei da vechile haine pe niște echipament nou-nouț.

Deși avea doar vreo 200 de obiecte la deschidere, magazinul Dota este doar la început. Acesta se va mări pe viitor adăugând noi echipamente, curieri, utilitare, pachete și multe altele. Tot ce cumperi acum va fi al tău pentru totdeauna în Dota 2, așa că poți să cumperi ceva chiar azi sau să mai aștepți până scoate Atelierul Steam ceva ce-ți place.

Vizitează magazinul Dota >

Când magazinul și-a deschis ușile astăzi, artiștii din Atelierul Steam munceau deja din greu. Peste 80% dintre obiectele din magazin sunt de la comunitate. Atelierul Steam permite artiștilor din comunitate să creeze și să trimită conținut pentru a fi implementat în joc. Ei primesc un procent din fiecare achiziție a acelui obiect. În Team Fortress 2, peste 3,5 milioane de dolari au fost plătite colaboratorilor Atelierului după lansarea sistemului, în toamna lui 2010.

Nu-ţi face griji dacă nu poți crea conținut de unul singur. Atelierul Steam îți permite să votezi pentru conținutul pe care dorești să-l vezi în joc.

Vizitează atelierul Dota 2 >

Având în vedere că Dota este un joc competitiv, toți Eroii trebuie să fie disponibili, iar jucătorii nu trebuie să-și poată cumpăra avantaje. Noi am rezolvat problema într-un mod simplu: jocul este gratuit, toti Eroii sunt disponibili gratuit, iar obiectele se pot câștiga prin joc. Asta înseamnă că niciodată nu va trebui să dai bani pentru a juca Dota și pentru a câștiga meciuri.

Vezi secțiunea „Întrebări frecvente” >

Pe măsură ce lucrăm la dezvoltarea comunității și infrastructurii Dota 2, vom trimite invitații. Pentru a intra pe lista de așteptare, te rugăm să dai click pe linkul care corespunde invitațiilor pentru a rula Chestionarul Hardware Steam. Odată ce această etapă s-a termiant, va trebui să răspunzi la câteva întrebări despre experiența ta cu Dota. Nu există răspunsuri greșite, iar atât Dota 2, cât și Steam sunt disponibile gratuit pentru instalare. Precizare: Trebuie să ai Steam pornit când dai click pe buton.

Nu ai Steam?