Dota 2 on ilmaispeli, ja voit nyt muokata sankareitasi.
Steam Workshopin ja esinekaupan myötä voit luoda oman tyylisi laajasta valikoimasta yhteisön luomia esineitä!
Näytä usein kysytyt kysymykset >

Erotu joukosta lempisankarillasi! Kosmeettisten esineiden laajalla valikoimalla voit luoda täysin omanlaisesi tyylin, etteivät vihollisesi koskaan unohda sinua. Ansaitset esineitä pelaamalla peliä ja ansaitessasi tarpeeksi Taistelupisteitä. Kun lempisankarisi vaihtuu, vaihda vanhat roinasi uuteen varustukseen.

200 esineen avajaiset ovat vasta alkua. Varastoihimme saapuu jatkuvasti uutta varustusta, kuriireita, työkaluja, paketteja ja muuta jännää. Tekisitpä sitten ostoksia nyt tai tulevaisuudessa, ostamasi tuotteet säilyvät sinulla niin kauan kuin haluat. Voit siis aivan vapaasti shoppailla jo tänään tai odottaa uusien Workshop-luomusten saapumista.

Vieraile Dota-kaupassa >

Steam Workshop -taiteilijoiden työn hedelmä näkyy kaupassa jo nyt avajaispäivänä. Yli 80 % kaupan tuotteista on yhteisön luomia. Steam Workshopin avulla taiteilijat ja taiteellismieliset pelaajat voivat luoda ja lähettää sisältöä peliin, saaden myös osuuden niiden myyntituloista. Team Fortress 2:n kohdalla Workshop-käyttäjille on maksettu yhteensä yli 3,5 miljoonaa dollaria Workshopin avaamisesta syksyllä 2010 lähtien.

Jos et ole taiteellisemmasta päästä, älä huoli. Steam Workshopin avulla voit äänestää haluamiasi esineitä lisättäväksi peliin.

Vieraile Dota 2 -workshopissa >

On tärkeää Dotan kilpailullisen pelaamisen kannalta, että kaikilla pelaajilla on mahdollisuus pelata kaikkia sankareita, eivätkä pelaajat voi ostaa pelaamista hyödyttäviä esineitä. Ratkaisemme sen yksinkertaisesti; peli on ilmainen, kaikki sankarit ovat ilmaisia, ja kaikki esineet voi ansaita pelin kautta. Se tarkoittaa sitä, ettei sinun koskaan tarvitse maksaa voittaaksesi Dotassa.

Näytä usein kysytyt kysymykset >

Sitä mukaa kun kehitämme ja kasvatamme Dota 2:n yhteisöä ja infrastruktuuria, lähetämme lisää kutsuja. Liittyäksesi odotuslistalle, paina kutsulinkkiä käynnistääksesi Steamin laitteistokyselyn. Kun olet saanut kyselyn suoritettua, kysymme sinulta muutaman kysymyksen Dota-kokemuksiisi liittyen. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää vastausta. Dota 2 ja Steam ovat ilmaisia. Huom: Steamin tulee olla päällä, kun painat nappia.

Eikö sinulla ole Steamiä?