Το Dota 2 είναι δωρεάν και τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε τους ήρωές σας.
Με την προσθήκη του Εργαστηρίου Steam και του καταστήματος εντός παιχνιδιού, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε τη δική σας εμφάνιση από τη μεγάλη ποικιλία αντικειμένων που έχει δημιουργηθεί από την κοινότητα του παιχνιδιού.
Συχνές ερωτήσεις >

Ξεχωρίστε από το πλήθος με τον αγαπημένο σας ήρωα. Προσαρμόστε την εμφάνισή σας με μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών αντικειμένων για να δημιουργήσετε το στυλ που θέλετε και σιγουρευτείτε ότι οι εχθροί σας δε θα σας ξεχάσουν. Θα κερδίζετε αντικείμενα όσο παίζετε και κάθε φορά που ανεβαίνει το Επίπεδο Μάχης σας. Όταν βρείτε τον επόμενο αγαπημένο σας ήρωα, ανταλλάξτε αυτά τα παλιά ρούχα για νέο εξοπλισμό.

Ξεκινώντας με κάτι λιγότερο από 200 αντικείμενα, αυτή είναι μόνο η αρχή για το κατάστημα Dota. Θα συνεχίσει να επεκτείνεται με νέο εξοπλισμό, μεταφορείς, εργαλεία, πακέτα και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Οτιδήποτε αγοράσετε σήμερα θα μείνει μαζί σας σε όλη τη διάρκεια του Dota 2, έτσι μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας τώρα ή να περιμένετε να δείτε τι καινούργιο θα έρθει από το Εργαστήρι Steam.

Κατάστημα Dota >

Όταν το κατάστημα άνοιξε σήμερα τις πόρτες του, οι καλλιτέχνες του Εργαστηρίου Steam δούλευαν ήδη σκληρά. Πάνω από 80% όλων αντικειμένων στο κατάστημα προέρχεται από την κοινότητα. Το Εργαστήρι Steam επιτρέπει στους καλλιτέχνες της κοινότητας να δημιουργούν και να ανεβάζουν περιεχόμενο που μπορεί να γίνει μέρος του παιχνιδιού. Οι καλλιτέχνες λαμβάνουν επίσης και ένα ποσοστό για κάθε αντικείμενό τους που πωλείται. Στο Team Fortress 2, πάνω από 3,5 εκατομμύρια δολάρια έχουν καταβληθεί σε αυτούς που συνεισφέρουν στο Εργαστήριο από τη μέρα που το σύστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του, το φθινόπωρο του 2010.

Μην ανησυχείτε αν δεν είστε σε θέση να δημιουργήσετε και εσείς αντικείμενα. Το Εργαστήρι Steam σας επιτρέπει να ψηφίσετε για το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε στο παιχνίδι.

Εργαστήρι Dota 2 >

Είναι σημαντικό για τον ανταγωνιστικό σχεδιασμό του Dota να έχουν όλοι οι παίκτες πρόσβαση σε όλους τους ήρωες και να μην μπορεί κάποιος να αγοράσει πλεονεκτήματα. Η λύση είναι απλή, το παιχνίδι είναι δωρεάν, όλοι οι ήρωες είναι δωρεάν και τα αντικείμενα μπορούν να αποκτηθούν εντός παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δε θα χρειαστεί να πληρώσετε για να κερδίσετε στο Dota.

Συχνές ερωτήσεις >

Καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να μεγαλώνουμε την κοινότητα και τις υποδομές του Dota 2 θα στέλνουμε περισσότερες προσκλήσεις. Για να μπείτε στη λίστα αναμονής, κάντε κλικ στο σύνδεσμο πρόσκλησης για να εκτελέσετε την Έρευνα Υλικού Steam και όταν αυτή ολοκληρωθεί, θα πρέπει να απαντήσετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία σας με το Dota. Δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις και αμφότερα το Dota 2 και το Steam είναι δωρεάν. Σημείωση: Το Steam θα πρέπει να εκτελείται όταν κάνετε κλικ στο κουμπί.

Δεν έχετε Steam;