Dota 2 er gratis å spille, og du kan nå tilpasse heltene dine.
Med introduksjonen av Steam Workshop og butikken i spillet, kan du nå skape ditt eget utseende fra det brede utvalget av innhold skapt av samfunnet.
Les FAQ-en >

Skill deg ut fra massene med din favoritthelt. Tilpass deg selv med et bredt spekter av kosmetiske gjenstander for å lage det utseende du vil ha, og sørg for at dine fiender aldri glemmer hvem du er. Du vil tjene gjenstander når du spiller, og hver gang ditt kampnivå øker. Når du finner din neste favoritthelt kan du bytte de gamle klærne for noe nytt utstyr.

Selv om den åpner med bare 200 gjenstander, er dette bare starten for Dota-butikken. Den vil utvides med nytt utstyr, couriers, verktøy, pakker og flere kule ting. Alt du kjøper i dag vil være med deg hele veien gjennom Dota 2, så du kan kjøpe nå eller følge med på hva som kommer fra Steam Workshop.

Besøk Dota-butikken >

Når butikken åpnet dørene i dag, har Steam Workshop-artister allerede jobbet lenge. Over 80% av alle gjenstandene i butikken er laget av samfunnet. Steam Workshop gjør det mulig for artister i samfunnet å skape og å laste opp innhold som kan bli en del av spillet. De får en viss andel fra hvert salg av sin gjenstand. I Team Fortress 2 har over $3,5 millioner blitt utbetalt til Workshop-bidragsytere siden systemet ble satt i drift høsten 2010.

Du trenger ikke bekymre deg dersom du ikke har lyst til å lage innhold selv. Steam Workshop lar deg stemme for innhold som du kunne tenke deg å se i spillet.

Besøk Dota 2-workshopen >

Det er viktig for Dotas konkurransedesign at alle spillere har tilgang til alle helter, og at spillere ikke kan kjøpe seg en fordel i konkurranser. Vi løser det enkelt, ved at spillet er gratis, alle heltene er gratis, og gjenstander kan tjenes i spillet. Det betyr at du aldri vil måtte betale for å vinne i Dota.

Les FAQ-en >

Ettersom vi fortsetter å utvikle Dota 2-samfunnet og infrastrukturen, kommer vi til å sende ut invitasjoner. For å bli med på ventelisten kan du klikke på invitasjonslenken for å kjøre Steams maskinvareundersøkelse, når den er ferdig vil den spørre deg noen spørsmål om din Dota-erfaring. Det er ingen gale svar, og både Dota 2 og Steam er gratis å installere. Merk: Steam må kjøre når du klikker på knappen.

Har du ikke Steam?