Dota 2 is gratis te spelen en nu kun je je helden aanpassen.
Met de introductie van de Steam Workshop en de winkel in het spel, kun je je eigen look maken met de grote hoeveelheid content die gemaakt is door de community.
Veelgestelde vragen weergeven >

Val wat meer op dan de rest met je favoriete held. Pas jezelf aan met een wijd assortiment aan cosmetische voorwerpen om de look te maken die jij wilt, zodat je zeker weet dat je vijanden je nooit zullen vergeten. Je verdient voorwerpen terwijl je speelt, en elke keer dat je strijdlevel omhoog gaat. Wanneer je je volgende favoriete held vindt, kun je die oude kleren ruilen voor wat nieuwe uitrusting.

Met bij de opening net minder dan 200 voorwerpen is dit nog maar het begin voor de Dota-winkel. Het zal constant uitgebreid worden met nieuwe uitrusting, koeriers, tools, bundels en andere coole dingen. Alles wat je vandaag koopt zal voor altijd bij je blijven in Dota 2, dus je kunt nu je aankopen maken of een oogje in het zeil houden en kijken wat voor nieuwe dingen er uit de Steam Workshop komen.

De Dota-winkel bezoeken >

Toen de winkel vandaag zijn deuren opende, waren de Steam Workshop-artiesten al druk aan het werk geweest. Meer dan 80% van alle voorwerpen in de winkel zijn van de community. De Steam Workshop staat artiesten in de community toe om content te maken en te uploaden om deel uit te maken van het spel. Ze ontvangen een deel van de winst van elke verkoop van dat voorwerp. In Team Fortress 2 is er meer dan $ 3,5 miljoen betaald aan Workshop-bijdragers sinds het systeem van start is gegaan in de herfst van 2010.

Als je niet je eigen content wilt maken: geen paniek. In de Steam Workshop kun je ook stemmen op content die je graag in het spel zou willen zien.

De Dota 2-Workshop bezoeken >

Het is belangrijk voor het competitieve ontwerp van Dota dat alle spelers toegang tot alle helden hebben en dat spelers geen competitief voordeel kunnen 'kopen'. We lossen dat op een simpele manier op: het spel is gratis, alle helden zijn gratis, en alle voorwerpen zijn in het spel te verdienen. Dat betekent dat je nooit hoeft te betalen om Dota te spelen en te winnen.

Veelgestelde vragen weergeven >

Terwijl we doorgaan met het ontwikkelen en groter maken van de Dota 2-community en infrastructuur, zullen we uitnodigingen versturen. Om jezelf op de wachtlijst te plaatsen hoef je alleen maar op de uitnodigingslink te klikken om de vragenlijst over hardware van Steam op te starten, en wanneer dat gedaan is, zal het je een paar vragen over je Dota-ervaring stellen. Er zijn geen verkeerde antwoorden en zowel Dota 2 als Steam zijn gratis te installeren. Opmerking: Steam moet actief zijn als je op de knop klikt.

Heb je geen Steam?