A Dota 2 ingyenesen játszható, és most már testre is szabhatod hőseid.
A Steam Műhely és a játékbeli áruház bevezetésével a közösség által létrehozott tartalmak széles köréből válogatva létrehozhatod saját kinézeteid.
GyIK megnézése >

Tűnj ki a tömegből kedvenc hősöddel. Szabd testre kinézeted tárgyak széles választékából válogatva, hogy megalkosd a külsőt, amit szeretnél, és gondoskodj róla, hogy ellenségeid sose feledjék el, ki vagy. Tárgyakat kapsz majd játék közben, és valahányszor nő a Csataszinted. Mikor megtalálod új kedvenc hősöd, cseréld el azokat a régi ruhákat valami újra.

A nem egészen 200 tárggyal megnyitott Dota 2 Áruház számára ez még csak a kezdet. Folyamatosan bővülni fog új felszerelésekkel, futárokkal, eszközökkel, csomagokkal és más nyalánkságokkal. Bármi amit ma megveszel, végig veled marad a Dota 2-ben, így vásárolhatsz most, vagy figyelheted, milyen újdonságok érkeznek a Steam Műhelyből.

A Dota Áruház meglátogatása >

Mielőtt az Áruház ma megnyitotta kapuit, a Steam Műhely alkotói már szorgosan dolgoztak. Az Áruház tárgyainak több mint 80%-a a közösségtől származik. A Steam Műhely lehetővé teszi, hogy a közösség művészei létrehozhassanak és feltölthessenek tartalmakat, melyek a játék részévé válhatnak. Az adott tárgy minden eladásából részesednek. A Team Fortress 2-ben több mint 3,5 millió dollárt fizettünk ki eddig a Műhely hozzájárulóinak, amióta 2010 őszén elindult a rendszer.

Akkor se aggódj, ha te nem érzed magad képesnek tartalom létrehozására. A Steam Műhely lehetővé teszi, hogy szavazz arra a tartalomra, amit szívesen látnál a játékban.

A Dota 2 Műhely meglátogatása >

A Dota versengő jellegének fontos része, hogy minden játékos hozzáférjen az összes hőshöz, és hogy a játékosok ne vásárolhassanak versenyelőnyt. Ezt egyszerűen oldjuk meg: a játék ingyenes, minden hős ingyenes és a tárgyak megszerezhetők a játékban. Ez azt jelenti, hogy a játékért és a győzelemért soha sem kell fizetned a Dotában.

GyIK megnézése >

Ahogy tovább fejlesztjük és növeljük a Dota 2 közösségét és infrastruktúráját, meghívókat küldünk majd ki. Hogy csatlakozz a várólistához, kattints a meghívó hivatkozásra a Steam hardverfelmérés futtatásához, majd amint az végzett, néhány kérdést kapsz majd a Dotás tapasztalataidról. Nincsenek rossz válaszok, és a Dota 2 és a Steam is ingyenesen telepíthető. Megjegyzés: a Steamnek futnia kell, mikor rákattintasz a gombra.

Nincs Steamed?