Dota 2 är gratis att spela och du kan nu skräddarsy dina hjältar.
Med införandet av Steam Workshopen och butiken i spelet så kan du skapa din egen look från det breda urvalet av innehåll som skapats av gemenskapen.
Visa de vanliga frågorna >

Stå ut från massan med din favorithjälte. Anpassa dig med ett brett sortiment av kosmetiska artiklar för att skapa det utseende du vill ha, och se till att dina fiender aldrig glömmer vem du är. Du kommer få artiklar när du spelar och varje gång din Stridsnivå ökar. När du hittar din nästa favorithjälte kan du byta bort de gamla kläderna mot lite ny utrustning.

Dota-butiken öppnar med nästan 200 artiklar, men det är bara början. Den kommer försätta växa med ny utrustning, nya kurirer, verktyg, buntar och mer. Allt du köper idag kommer vara med dig hela vägen genom Dota 2, så du kan göra dina inköp nu eller hålla ett öga på vad som är på väg från Steams Workshop.

Besök Dota-butiken >

När vi öppnar butiken idag har grafiker på Steam Workshop redan varit flitiga. Över 80% av alla artiklar i butiken är från gemenskapen. Steams Workshop låter grafiker i gemenskapen skapa och ladda upp innehåll för att vara en del av spelet. De får en del av intäkterna för den artikeln. I Team Fortreess 2 har över 3.5 miljoner dollar betalats ut till personer som medverkat till Workskshopen sedan systemet startades i hösten 2010.

Oroa dig inte om du inte känner för att skapa innehåll själv. Steam Workshop låter dig rösta på innehåll som du vill se i spelet.

Besök Dota 2-workshopen >

Det är viktigt för Dotas tävlingsdesign att alla spelare har tillgång till alla hjältar och att spelare inte kan köpa sig fördelar i tävlingar. Det löser vi på ett enkelt sätt; spelet är gratis, alla hjältar är gratis och artiklar kan intjänas i spelet. Det innebär att du aldrig kommer behöva betala för att spela och vinna i Dota.

Visa de vanliga frågorna >

Medan vi fortsätter att utveckla och utvidga Dota 2-gemenskapen och infrastrukturen kommer vi skicka ut inbjudningar. För att skriva upp dig på väntelistan klickar du på inbjudningslänken för att köra Steams Hardware-undersökning. När det är klart kommer den ställa ett par frågor om din erfarenhet av Dota. Det finns inga fel svar, och både Dota 2 och Steam är gratis att installera. Obs: Steam måste vara igång när du trycker på knappen.

Har du inte Steam?