Dota 2 er gratis at spille, og nu kan du tilpasse dine helte.
Med indførelsen af Steam-værkstedet og shoppen i spillet kan du skabe dit eget look fra et bredt valg af indhold skabt af Fællesskabet.
Vis FAQ >

Skil dig ud fra mængden med din yndlingshelt. Tilpas dig selv med en lang række kosmetiske genstande for at skabe det udseende du vil have, og sørge for at dine fjender aldrig glemmer, hvem du er. Du vil anskaffe genstande, idet du spiller samt hver gang, dit Battle Level stiger. Når du finder din nye yndlingshelt, kan du bytte det gamle kluns for noget nyt udstyr.

Med blot 200 genstande, er dette kun starten på Dota-butikken. Den vil blive ved med at vokse med nyt udstyr, kurérer, værktøjer, bundter og flere seje ting. Alt, du køber i dag, forbliver hos dig gennem hele Dota 2, så du kan foretage køb nu eller holde øje med, hvad der udgives fra Steam-værkstedet.

Besøg Dota-butikken >

Da butikken åbnede sine døre i dag, havde artister fra Steam-værkstedet allerede arbejdet hårdt. Over 80% af alle genstandene i butikken er fra fællesskabet. Steam-værkstedet tillader fællesskabets artister at skabe og uploade indhold, som kan blive en del af spillet. Når deres genstande sælges, modtager de en andel af hvert salg. I Team Fortress 2 er over 3,5 millioner dollars allerede blevet udbetalt til værkstedsbidragerne, siden systemet startede i efteråret 2010.

Hvis du ikke er typen, der selv vil lave indhold, så bare rolig. Steam-værkstedet lader dig stemme på indhold, du gerne vil se implementeret i spillet.

Besøg Dota 2-værkstedet >

Det er vigtigt for Dotas konkurrenceprægede design, at alle spillere har adgang til alle helte, og at spillere ikke kan købe konkurrenceprægede fordele. Dette løser vi på en simpel måde. Spillet er gratis, alle helte er gratis og genstande kan opnås i spillet. Dette betyder, at du aldrig skal betale for at vinde i Dota.

Vis FAQ >

Idet vi fortsætter med at udvikle og udvide Dota 2-fællesskabet og infrastrukturen, sender vi invitationer ud. For at blive skrevet på ventelisten, klik da venligst på invitationslinket for at køre Steam-hardwareundersøgelsen. Når dette er fuldført, vil undersøgelsen stille dig nogle spørgsmål om din Dota-oplevelse. Der er ingen forkerte svar, og både Dota 2 og Steam kan installeres gratis. Bemærk: Steam skal køre, når du klikker på knappen.

Har du ikke Steam?