Регистрация за DOTA 2 MAJORS
Използвайте този сайт като отборен управител, така че да ръководите поканите и/или премахването на играчи. А като играч, така че да преглеждате и приемате покани или за напускане на отбор. След като даден играч е приел поканата на отбор, той бива заключени към него, което означава, че не може да бъде отстранен.

Също така можете да проверите текущия статус на отбор или видите последните значителни приети покани.
ЧЗВ
Кога ще бъдат отворени регистрациите? Обновено!
Понастоящем периода за отпускане е отворен до 16 май в 10:00 часа българско време. След този период вече ще сте неспособни да премахвате играчи от своя отбор. Но ще сте способни да добавяте нови играчи към своя отбор до максимум от 5. Играчите в отбори, които не са потвърдили своето участие до 16 май в 10:00 часа българско време, ще бъдат автоматично отпуснати.
Кога ще бъдат заключени съставите? Обновено!
Съставите ще бъдат заключени на 24 май в 10:00 часа българско време. Това ще продължи до приключването на International 2017.
Регистрирах отбора си за предния сезон. Налага ли се да го правя отново?Обновено!
Отборът Ви от предния сезон ще бъде запазен, но ще трябва да потвърдите неговото участие преди приключването на периода за отпускане. Можете да сторите това в раздела „Управление на отбор“. Играчите на тези от тях, които не потвърдили своето участие, ще бъдат освободени в края на периода за отпускане. По време на първата фаза, периода за отпускане, можете да премахвате играчи от отбора си. След като това приключи, можете да каните играчи към своя отбор, докато достигнете пълен състав от пет участника.
Как даден играч бива заключен към съответен отбор?
Първо, администраторът на даден отбор издава покани към играчите. Тогава могат да прегледат своите покани и изберат дали да приемат някоя от тях. След като е сторили това, играчът става потвърден член на този отбор и бива заключен, докато настъпи фазата за отстъпване на следващия трансферен период.
Какво значи това някой да бъде заключен към отбор?
Докато даден играч е заключен към отбор, той не може да бъде премахнат от него или да го напусне.
Може ли поканата към професионален отбор да бъде анулирана?
Да, но само ако играчът все още не е приел. След като приеме поканата, той не може да бъде премахнат от отбора.
Може ли даден играч да бъде поканен към повече от един професионален отбор?
Да. Но могат да приемат само една от тези покани.
Има ли заместващи играчи?
Заместващите играчи вече не се регистрират по време на периода за заключване на състава. Отборите, които се квалифицират за International, ще могат да изпратят покани към заместващи играчи. Те могат да са към всеки един играч, който не участва в International, след като квалификациите са завършили. В случай че избере това, всеки основен играч от даден отбор може да предостави своето място на заместващия, като кликне върху бутона „Превключване към заместващ“ в раздела „Моите отбори“.
МОГА ЛИ ДА ДОБАВЯ ОТНОВО ИГРАЧ ПО ВРЕМЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ПЕРИОД, КОЙТО Е НАПУСНАЛ ПРЕЗ ФАЗАТА ЗА ОТПУСКАНЕ?
Да. Всеки достъпен играч може да бъде добавен.
Ами ако се налага направим промени в състава след заключването?
Направата на промени по състава ще доведе до това че отборът Ви няма да е приемлив за получаване на директна покана към International 2017 или регионалните квалификации. Въпреки това отборът Ви може да се регистрират и участва в свободните квалификации.
Ами ако ни е нужна смяна на спонсор или присъединяване към отборна организация?
Нямаме ограничения за това, в каква организация участва отбора или кой е спонсорът му. Тези решения се определят от спогодбите между играчите и съответната организация. Датата за заключване на състава само налага изискването, регистрираният набор от играчи да остане непроменен.
Какво става с висящите покани след датата на заключване?
На този етап всички висящи покани ще бъдат отказани.
Необходимо ли е да обновим и отбора си в клиента на играта преди крайния срок?
Не. Ще обновим отборите в клиента, така че да съвпадат със списъка от регистрациите.
Коя информация е публично видима?
Покани са частни и могат да бъдат видени само от канещия и поканения. След като даден играч е заключен към екип, това вече се обявява публично. Ако даден отбор премахне играч или някой участник напусне своя екип, тази информация също става публична.