DOTA 2 MAJORS-REGISTRATIE
Gebruik deze site als teammanager om spelersuitnodigingen te beheren en/of ze te verwijderen, of als speler om een uitnodiging te bekijken en te accepteren of een team te verlaten. Zodra een speler een uitnodiging aanvaardt zit hij of zij vast aan dat team, waardoor ze dus niet verwijderd kunnen worden.

Je kunt ook de huidige roosterstatus van een team opzoeken of de nieuwste opmerkelijke geaccepteerde uitnodigingen bekijken.
FAQ
Wanneer opent de registratie? Bijgewerkt!
The drop period is currently open until May 16th at 00:00PST. After that period you won't be able to remove players from your team anymore, but you'll be able to add new players to your team to a maximum of five. Players in teams that haven't confirmed participation by May 16th at 00:00PST will be dropped automatically.
Wanneer worden de roosters vergrendeld? Bijgewerkt!
Rosters will be locked May 24th 00:00 PST, and will remain locked until after The International 2017.
Ik heb mijn team vorig jaar geregistreerd. Moet ik het opnieuw registreren?Bijgewerkt!
Je team wordt overgenomen uit het vorige seizoen maar je moet de deelname van je team bevestigen voordat de verwijderperiode is afgelopen. Je kunt dit doen in het tabblad 'Een team beheren'. Bij teams die hun deelname niet hebben bevestigd worden de spelers aan het eind van de verwijderperiode verwijderd. Tijdens de eerste fase, de verwijderperiode, kun je spelers uit je team verwijderen. Nadat de verwijderperiode is afgelopen kun je spelers voor je team uitnodigen totdat je een volledig rooster van vijf spelers hebt.
Hoe komt een speler vast te zitten aan een team?
Eerst stuurt de administrator van een team uitnodigingen naar spelers. Dan kunnen deze spelers naar hun uitnodigingen kijken en kiezen om er een te accepteren. Zodra de speler een uitnodiging accepteert dan is die speler een bevestigd lid van dat team en zit hij of zij vast aan dat rooster tot de verwijderperiode van de volgende ruilperiode.
Wat betekent het om vast te zitten aan een team?
Terwijl een speler vast zit aan een team kan het team die speler niet verwijderen en kan die speler het team niet verlaten.
Kan een uitnodiging voor een professioneel team worden geannuleerd?
Ja, maar alleen wanneer de speler die nog niet heeft geaccepteerd. Zodra een speler een uitnodiging aanvaardt kan die speler niet uit het team verwijderd worden.
Kan een speler voor meer dan één professioneel team worden uitgenodigd?
Ja, maar ze kunnen slechts een van die uitnodigingen accepteren.
Zijn er vervangers?
Subs are no longer registered in the roster lock period. Teams that qualify for The International will be able to issue a Substitute Player invite to any one player not participating in The International once the qualifiers for The International are done. If they so choose, any main player from a team with a sub can then yield their spot to the team's sub by clicking on the 'Switch to Sub' button in the 'My team' tab.
KAN IK EEN SPELER DIE MIJN TEAM HEEFT VERLATEN TIJDENS DE VERWIJDERPERIODE OPNIEUW TOEVOEGEN TIJDENS DE TOEVOEGPERIODE?
Ja, elke beschikbare speler kan worden toegevoegd.
Wat als we na de vergrendeling nog roosterwijzigingen moeten maken?
Door wijzigingen aan je rooster te maken, komt je team niet langer in aanmerking voor een directe uitnodiging voor The International 2017 of de regionale kwalificaties. Je team kan zich nog steeds registreren en deelnemen aan de open kwalificaties.
Wat als we van sponsor moeten wisselen of ons bij een teamorganisatie willen voegen?
We stellen geen beperkingen aan de organisatie of sponsor waar het team onderdeel van is. Die afspraken worden gemaakt door de spelers en de organisatie. De roostervergrendelingsdatum dwingt alleen af dat de geregistreerde set van spelers bij elkaar blijft.
Wat gebeurt er na de vergrendelingsdatum met uitnodigingen die in afwachting zijn?
Op dat moment worden alle uitstaande uitnodigingen geannuleerd.
Moeten we onze teams in de game ook voor de deadline bijwerken?
Nee, we zullen de teams in de client bijwerken zodat deze overeenkomen met de registratielijst.
Welke informatie is openbaar zichtbaar?
Uitnodigingen zijn privé en kunnen alleen door de uitnodiger en uitgenodigde worden gezien. Zodra een speler aan een team vast zit, wordt dat openbaar bekendgemaakt. Als een team een speler verwijdert of als een speler een team verlaat, wordt die informatie ook openbaar.