ÎNSCRIERI LA DOTA 2 MAJORS
Folosește acest site ca manager al echipei pentru a administra invitațiile jucătorilor și/sau pentru a îi elimina, sau ca jucător pentru a revedea și accepta o invitație, sau pentru a părăsi o echipă. Odată ce un jucător a acceptat o invitație într-o echipă, acesta este atribuit echipei, însemnând că nu mai poate fi eliminat.

De asemenea, poţi să vezi statutul listei actuale a unei echipe sau ultimele invitaţii importante acceptate.
Întrebări frecvente
Când se deschid înregistrările? Actualizată!
The drop period is currently open until May 16th at 00:00PST. After that period you won't be able to remove players from your team anymore, but you'll be able to add new players to your team to a maximum of five. Players in teams that haven't confirmed participation by May 16th at 00:00PST will be dropped automatically.
Când vor fi blocate listele de membrii? Actualizată!
Rosters will be locked May 24th 00:00 PST, and will remain locked until after The International 2017.
Mi-am înscris echipa pentru sezonul trecut. Trebuie să o înscriu din nou?Actualizată!
Echipa ta va fi păstrată din sezonul anterior, dar trebuie să confirmi participarea echipei înainte de încheierea perioadei de eliminare. Poți face asta din fila "Administrează o echipă". Echipele care nu și-au confirmat participarea vor fi eliminate automat la sfârșitul perioadei de eliminare. Pe parcursul primei etape - perioada de eliminare - poți elimina jucători din echipă. După ce perioada de eliminare ia sfârșit, poți adăuga jucători în echipă până când obții o compoziție completă cu cinci jucători.
Cum devine un jucător blocat într-o echipă?
În primul rând, managerul unei echipe trimite invitații jucătorilor. Apoi, acești jucători pot vedea invitațiile și alege pe care dintre acestea s-o accepte. Odată acceptată, jucătorul este confirmat ca membru al acelei echipe și este blocat până la etapa de eliminare a următoarei perioade de transfer.
Ce înseamnă să fii blocat într-o echipă?
Cât timp un jucător este blocat într-o echipă, aceasta nu îl poate da afară, iar jucătorul nu poate să părăsească echipa.
Poate o invitaţie pentru o echipa profesionistă să fie anulată?
Da, dar doar dacă jucătorul nu a acceptat invitația încă. Odată ce un jucător acceptă o invitație, el nu mai poate fi dat afară din echipă.
Poate fi un jucător invitat în mai multe echipe profesioniste?
Da, dar aceștia pot accepta doar una dintre aceste invitații.
Există jucători rezerve?
Subs are no longer registered in the roster lock period. Teams that qualify for The International will be able to issue a Substitute Player invite to any one player not participating in The International once the qualifiers for The International are done. If they so choose, any main player from a team with a sub can then yield their spot to the team's sub by clicking on the 'Switch to Sub' button in the 'My team' tab.
POT READĂUGA ÎN ECHIPĂ, ÎN PERIOADA DE RECRUTARE, UN JUCĂTOR CARE A PĂRĂSIT ECHIPA ÎN PERIOADA DE ELIMINARE?
Da, poate fi adăugat orice jucător disponibil.
Și dacă suntem nevoiți să facem schimbări de membri după limita de timp?
Making changes to your roster will cause your team to no longer be eligible to receive a direct invitation to either The International 2017 or the Regional Qualifiers. Your team may still register and participate in the Open Qualifiers.
Ce se întâmplă dacă avem nevoie să schimbăm sponsorii sau dacă ne alăturăm unei organizaţii?
Nu impunem restricții cu privire la organizațiile sau sponsorii de care echipele aparțin. Aceste decizii ţin de aranjamentele dintre jucători și organizații. Adăugarea finală în listă impune doar ca jucătorii înregistrați să rămână împreună.
Ce se întâmplă cu invitațiile în așteptare după data blocării?
În acel moment, toate invitaţiile rămase vor fi anulate.
Este nevoie de asemenea să ne actualizăm echipele în client înainte de termenul limită?
Nu, noi vom actualiza echipele în client conform listei din etapa de înregistrare.
Ce informații sunt vizibile în mod public?
Invitațiile sunt private și pot fi văzute doar de cel care invită și de invitat. Odată ce un jucător a fost atribuit unei echipe, acest lucru va fi făcut public. Dacă o echipă elimină un jucător sau dacă un jucător părăseşte o echipă, această informaţie este publică de asemenea.